Bu olay tamamen zevk almanız için yapılan bir olay, bu nedenle katılımcı arkadaşların hileye başvurmamasını önemle rica ediyoruz.
Turnuvalar & Yarışmalar Kategorisinde ve World Challenge Forumunda Bulunan Lazio Şampiyon Olabilecek Mi ? l 2012 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Uzun bir aradan sonra yeni bir görev ile karşınızdayız.Bu görevde yapmanız gereken Lazio'nun 11 yıllık şampiyonluk hasretini bitirmek. Son 3 ...
Uzun bir aradan sonra yeni bir görev ile karşınızdayız.Bu görevde yapmanız gereken Lazio'nun 11 yıllık şampiyonluk hasretini bitirmek.
Son 3 maç 4 puanlık fark var bakalım şampiyon olabilecek misiniz?
Save Dosyası:FMGraphics.net.rar (74,54 MB) - uploaded.to
- Sezonu bitirdiğinizde kayıtlı oyununuzu kanıt olarak bir siteye yüklemeniz gerekmektedir.
- Lig sonu puan durumunu ve maçlarda aldığınız sonuçları gösteren ekran görüntüsüyle birlikte Oyun Durumu (Game Status) ekranından görüntüleri foruma eklemeniz gerekmektedir.
Kurallar:
- Herhangi bir oyun içi ya da oyun dışı editör ile oyuna müdahalede bulunmak yasaktır.
- Bir tanesi sezon sonu olmak üzere oyunu toplamda en fazla 2 kez kaydedebilirsiniz. Yani oyunu sezon bitmeden yalnızca bir kez kaydetme hakkınız bulunmakta, bu yüzden oyuna başlarken ayarlarınızda otomatik kayıt açıksa bunu kaldırmanız rica olunur.
Bu tip olaylarda hileyi tespit etmek zor olduğundan bu konuda size güvenmek durumundayız. Tamamen eğlencesine gerçekleştirilen bu organizasyonda kimsenin hileye başvuracağını düşünmüyoruz.
Şampiyon olmanız şart değil, yarışmamızın kazananı puan usulü ile belli olacak. Şampiyonluk dahil olmak üzere pek çok kategoride sizin performansınızı değerlendiriyor olacağız. Dolayısı ile ampiyon olmasanız dahi yarışmayı kazanma şansınız mevcut.
Konu elazulreal tarafından (25 Ocak 2012 Saat 06.19 ) değiştirilmiştir.
Dosyayı indirdim. ilk maçımı oynuyorum ..
Konu makre tarafından (24 Ocak 2012 Saat 22.19 ) değiştirilmiştir.
Birinci de Roma üstelik.Hemen deniyorum...
Edit: İndirmeye çalışırken hata veriyor. İndirmeye başlasa bile yarıda kesiliyor, bir türlü halledemedim.
Konu Anakin tarafından (24 Ocak 2012 Saat 23.25 ) değiştirilmiştir.
FMGraphics.net.rar - download now for free. File sharing. Software file sharing. Free file hosting. File upload. FileFactory.com
Makre tebrik ederim kupayı kazanman güzel olmuş![]()
ilk fırsatta bende deneyeceğim![]()
Follow your own path and let the others talk.
DANTE
ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
twitter.com/SyNdRoMe23
O efsane çok özlemişim bunu kesin deneyip en yakın zamanda ssleri koyacağım..
Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
M.Kemal Atatürk
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)