Yalnız şöyle bir şey diyelimki ben taktiğimle 10'da 10 yaptım taktiği burda yayınladım sen 10'da 4-5 yaptın kişiden kişiye değişebilir. Bunun için bir çözüm var mı ?
Turnuvalar & Yarışmalar Kategorisinde ve World Challenge Forumunda Bulunan Taktik Yarışması |Kayserispor| Kazanan: eXPiRe Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba arkadaşlar. FMGraphics'den bir ilk daha; Taktik Yarışması. Kısaca yarışma hakkında bilgi vereyim. Size bir takım ismi vereceğiz sizde o ...
Merhaba arkadaşlar. FMGraphics'den bir ilk daha; Taktik Yarışması. Kısaca yarışma hakkında bilgi vereyim.
Size bir takım ismi vereceğiz sizde o takıma uygun taktik hazırlayacaksınız.Bu konu altından da taktiğinizin linkini ve takım kadronuzu vereceksiniz. Bende verdiğiniz taktik ve kadroyu asistana uygulatarak ilk 10 lig maçında en fazla puanı alan kazanan olacaktır. Sezon öncesinden match preparation uygulanacaktır.
Yarışmaya katılmak için mesaj sayısı sınırlaması yoktur.
Sorularınızı konu altından sorabilirsiniz.
Yarışmada kullanılacak takım : Kayserispor
Oyunun versiyonu: 11.3
Açık olan ligler: Türkiye
Database boyutu: Küçük
Yarışmanın yapılacağı kayıtlı oyun: Hotfile.com: One click file hosting: yarısma.fm
Son başvuru tarihi: 15 Mayıs/ 23.00
Örnek Başvuru:
Taktik: Hotfile.com: One click file hosting: 4-3-3 east (East Stirlingshire, Oct 2010).tac
Takım kadrosu :
![]()
Konu Burak Çimen tarafından (12 Mayıs 2011 Saat 13.16 ) değiştirilmiştir.
Yalnız şöyle bir şey diyelimki ben taktiğimle 10'da 10 yaptım taktiği burda yayınladım sen 10'da 4-5 yaptın kişiden kişiye değişebilir. Bunun için bir çözüm var mı ?
No way out!
You ready to burn in the hell?*
Cehennemin Bekçileri Hazır,
Konuklarını bekler!
Taktik ve kadroyu bu konuya ekleyeceksiniz kriter ben olacağım. Ben bütün taktik ve kadroları uygulayacağım sonuçları resimlerle burada koyacağım.
taktiğin adı üye adımızmı olacak???
Hotfile.com: One click file hosting: Galatasaray(Arda Korkmaz) (Kayserispor, Jun 2010).tac
Taktik Galatasaray'da başarılıydı bakalım Kayseride'de tutacak mı?
transfer falan yapılmayacak dimi.
Konu aliniyazi29 tarafından (13 Mayıs 2011 Saat 12.42 ) değiştirilmiştir.
Bende katılayım bari
Akşama buradayım
Hoş bir yarışma
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)