twitter facebook steam
Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123
Konuda toplam 29 mesaj bulunuyor.

Görev 1: Man UTD Şampiyon Olabilecek Mi? [2010]

Turnuvalar & Yarışmalar Kategorisinde ve World Challenge Forumunda Bulunan Görev 1: Man UTD Şampiyon Olabilecek Mi? [2010] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Venom Sánchez Nickli Üyeden Alıntı Açıkçası umduğumdan çok daha kolay oldu, Tottenham maçı öncesi liderlik koltuğuna oturduktan sonra ise daha ...

Takım Oyuncusu Tyler Durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    05 Aralık 2009
    Nereden
    Istanbul
    Alıntı Venom Sánchez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkçası umduğumdan çok daha kolay oldu, Tottenham maçı öncesi liderlik koltuğuna oturduktan sonra ise daha da rahatladım. Yedeklerle çıktığımız Chelsea maçından da 1 puanla dönünce, son maç şampiyon olamamam için Tottenham'ın +10'luk averaj farkını kapatması gerekiyordu, böyle bir şey de gerçekleşmedi tabi ki

Şampiyonlar Ligi'ni de kazandık bu arada

Bir dahaki görevin bir takımı son 6-7 maçta kümede tutmak gibi bir şey olmasını bekliyorum, daha zorlu olacaktır.
    Tebrikler

Eski nick: Goktuu

Gelecek Vaadeden kartalalpe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    30 Ocak 2009
    Nereden
    Ankara
    Öncelikle,lütfen oynamayanlar ÇOK BASİT demesin ben çok zorlandım Son hafta Tottenham sahasında lig sonunculuğunu garantileyen WIGAN'a yenilince biz de şampiyon olduk

Fikstür

pg[/IMG][/IMG]Chelsea maçı muhteşemdi...Tottenham'la şanssız bir beraberlik ama son hafta Live'yi deplasmanda yendik ve Wigan'da 2.Denizlispor olunca şampiyon olduk

Puan Durumu

Live için kötü bir sezondu bize karşı da berbattılar...

Genç Star sadullahj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    17 Eylül 2009
    Nereden
    kıbrıs güzel yurt
    GÖREV TAMAM [IMG][/IMG]

Gelecek Vaadeden yigitt09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    17 Ocak 2010
    Nereden
    Aydın
    başka görev yok mu acaba ?

Gelecek Vaadeden ReD_DeviLs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Nisan 2009
    Nereden
    mersin
    tottenham a yenildim sonra juventusu eledim finale çıktım chealsea de yenildik adamlar şampiyonlugu garantiledi

Genç Star BlackHawk26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Aralık 2009
    Nereden
    Eskişehir
    oyunu açabilmek için hangi sürüm olması lazım

Genç Star Enver Eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Mayıs 2010
    Nereden
    İzmir / Bornova
    Blackburn Rovers - Manchester United
    3 Puan Kırmızı Şeytanlar'ın!

27. dakikada Gamst Pedersen'in muhteşem frikik golüyle yenik duruma düşen Manchester United, 54'te Nani ve 72'de Antonio Valencia'nın golleriyle 2-1 kazanmasını bildi.

Manchester United - Everton
    Rahat Galibiyet

Everton karşısında etkili bir futbol sergileyen Manchester United, 19 ve 23. dakikalarda Wayne Rooney'in attığı gollerle 2-0 galip geldi. Maç boyunca üstün olan ve bir çok pozisyondan faydalanamayan Kırmızı Şeytan'lar, farklı bir galibiyeti elinden kaçırdı.

Manchester United - Tottenham
    Adım Adım Şampiyonluğa!

Şampiyonluk yarışı için müthiş önem taşıyan maçta Manchester United müthiş bir oyun sergiledi ve 37'de Nani ve 63'te Wayne Rooney ile 2-0 galip geldi. Aradaki puan farkını kapatan Kırmızı Şeytanlar, şampiyonluk için büyük bir avantaj elde etti.

Arsenal - Manchester United ( Şampiyonlar Ligi Yarı Final 1.Maç )
    Büyük Avantaj!

Manchester United, 15 ve 65. dakikalarda Dimitar Berbatov'un attığı gollerle 2-0 galip geldi ve final için büyük avantaj elde etti. Maçta Michael Carrick ve Andrey Arshavin kırmızı kart gördü.

Chelsea - Manchester United
    Ve 3 Puan!

Müthiş zevkli geçen karşılaşmada Manchester United 19(p) ve 56.dakikalarda Wayne Rooney'in golleriyle zor da olsa 2-1 kazanmasını bildi. Chelsea'nın golü 37. dakikada Nicholas Anelka'dan geldi.

Manchester United - Arsenal ( Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2.Maç )
    Eze Eze Finalde!!

Manchester United, Arsenal'i 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup ederek toplamda 6-0 ile finale adını yazdırdı! Goller 7,49,90+1'de Dimitar Berbatov ve 61'de Darren Fletcher'den geldi. Manchester United, finalde Juventus ile karşılaşacak.

Manchester United - Manchester City
    ŞAMPİYON MANCHESTER UNİTED!!

Manchester United, 87. dakikada Wayne Rooney'in attığı golle 1-0 kazandı ve ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti! Ayrıca Dimitar Berbatov ve Nani'nin golleri ofsayt nedeniyle iptal edildi.

Manchester United - Liverpool
    Formalite Maçında Mağlubiyet

Şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Kırmızı Şeytanlar, formalite maçında Liverpool'a 75. dakikada Ryan Babel'in attığı gol ile 1-0 mağlup oldu.

Manchester United - Juventus ( Şampiyonlar Ligi Finali )
    ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI MÜZEDE!

Manchester United, harika geçen maçta Juventus'u 4-2 mağlup etti ve kupayı evine götürdü! Goller 6,14,83'te Wayne Rooney ve 51'de müthiş bir frikikle Dimitar Berbatov'dan geldi. Juventus'un gollerini 16'da Amauri ve 45'te Edwin Van Der Sar(k.k) kaydetti.

Lig Tablosu

Şampiyonlar Ligi

Oyuncu Notu

Oldukça zevkli bir Challange idi. Fakat, biraz kolay olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Tottenham'a karşı kazanınca rahatça şampiyon olunabiliyor. Yine de teşekkürler, diğer Challange'larda görüşmek dileklerimle.
    Bütün takım mükemmel oynayabilir, ama kaliteli bir forvet hattınız yoksa aranılan gol bir türlü gelmez..

Anahtar Oyuncu TheJoKeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    22 Aralık 2008
    Nereden
    İn to HeLL!
    Başka görevler bekliyorum.Manchester'ı şampiyon yapacağıma ölürüm daha iyi .xD
    İnsanıHayattaAşktanNefretEttirenTekşey

Genç Star aalman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Temmuz 2009
    Alıntı Alessio Nikky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

World Challenge Nedir diyorsanız tıklayın

Bu görevdeki kayıtlı oyun Nisan 2010 tarihine aittir. Ligin bitmesine 5 hafta kala puan tablosu şu şekildedir:

Göreviniz ise, Manchester United'a şampiyonluğu yaşatmak.

Herkese başarılar, işte kayıtlı oyun dosyanız:

Hotfile.com: 1 klik file hosting: fmgraphics-gorev-1.fm
    tşkrlerrrrr

Toplam 3 sayfa BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA