Deniyelim bakalım. gerçekten zor gibi![]()
Turnuvalar & Yarışmalar Kategorisinde ve World Challenge Forumunda Bulunan Görev 3 : Bielefeld kümede kalabilecek mi ? | 2009 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Yeni görevimizle tekrar karşınızdayız arkadaşlar, bu defa yapmanız gereken şey, Bielefeld'in gelecek sezon lige devamını sağlayabilmek.. Tablo şu şekilde, işiniz ...
Yeni görevimizle tekrar karşınızdayız arkadaşlar, bu defa yapmanız gereken şey, Bielefeld'in gelecek sezon lige devamını sağlayabilmek..
Tablo şu şekilde, işiniz biraz zor gibi :
Deneyenler lütfen denemekle kalmasınlar, burada paylaşsınlar arkadaşlar, rica ediyorum.
Saveyi indirmek için tıklayınız.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Deniyelim bakalım. gerçekten zor gibi![]()
İletişim: myth__06@hotmail.com
Madalya Falan Var mı en iyi dereceyi elde edene![]()
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
Ovvv, gerçekten zor bir görev. Ligde kalabilmesi adına en yakın rakibi ile arasında 10 puan fark var. Bu takımı sadece gerçek menajer olanların ligde tutabileceğine inanıyorum.Bende deneyebilirim bu kariyeri.
deneyecek arkadaşlarada bol şanslar.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Save 903 galiba bnde açılmıyor
İletişim: myth__06@hotmail.com
Evet oyun versiyonu 9.0.3.. Çok zor değil dostum 9.0.3'ü kurmak 10 dakikada halleder oynarsın diye düşünüyorum, tabi tercih sana kalmış.
Ah Gökhan Vah Gökhan.Save'i Bielefeld diye kaydet baride bu sefer de yanlış oyunu upload etme.
![]()
aman Özgür napacan madalyayı sendezor görev ben yarın başlarım...
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)