denicem![]()
Turnuvalar & Yarışmalar Kategorisinde ve World Challenge Forumunda Bulunan Görev 2 : Udinese'yi UEFA'ya Gönderin | 2009 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Her zaman düşme potasındaki takımları kurtaracak değiliz elbette. Bu kez de bir UEFA kupası mücadelesi vereceğiz. Görev : Udinese'yi bu ...
Her zaman düşme potasındaki takımları kurtaracak değiliz elbette. Bu kez de bir UEFA kupası mücadelesi vereceğiz.
Görev : Udinese'yi bu tablodan UEFA'ya göndermek. Udinese'nin UEFA'da çeyrek final oynadığını da belirteyim ayrıca, orası da bir heyecan olacak.
İşte savemiz :
Rapid linki için tıklayın.
Birazdan başka bir siteye daha upload edeceğim arkadaşlar.
Gelişmelerinizi bu konu altından tek mesajda ve detaylı olarak anlatmanız gerekmektedir.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
denicem![]()
deneyelim ve sonuçları görelim
Vay yeni bir heyecan güzel olacak bu eminim
Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
M.Kemal Atatürk
9.3 yamasında sağlam çalışmaktadır arkadaşlar.
Saveden dolayı "hellmarch" kardeşimize teşekkürler.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Kafa dağıtmak lazımdı iyi oldu bu yeni heyecan..
İzmirLiLeRe gavur deRLeR ;
Rakı şarap gavurluksa,
Ve birde sevişmek günün en güzel saatlerinde..
Deniz gavurluksa,
Ve karşısında batarken izlemek güneşi..
Aşk gavurluksa,
Ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak
Hatta öpüşmek herkezin önünde..
Özgürlük gavurluksa,
Ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak
İstememek..
Ben gavurun önde gideniyim,
Yazın en büyük harfle!!!
BEN İZMİRLİYİM..
yeni heyecan lazımdı çok teşekkürler
1 ve 2.görevleri şehir dışında olduğum için oynayamamıstım bunu da vakit oldukça oynacyacğım..Ama zevkli olduğudan eminim..
Güzel olmuş bu Deneyelim görelim Cemal Düzgün Türkçe![]()
Yeni bir heyecan, deniyeceğim![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)