bi deniyelim bakalım![]()
Turnuvalar & Yarışmalar Kategorisinde ve World Challenge Forumunda Bulunan Görev 1: Numancia küme düşmesin | 2009 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> World Challenge hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız. Şimdi arkadaşlar, aşağıdaki save Mart 2012 tarihine aittir. Ligin son 10 haftasına ...
World Challenge hakkında bilgi almak için buraya tıklayınız.
Şimdi arkadaşlar, aşağıdaki save Mart 2012 tarihine aittir. Ligin son 10 haftasına girilirken puan tablosu aşağıdaki gibidir :
İşte göreviniz : Lig sonuncusu olarak görünen Numancia'yı düşmekten kurtarmak. Gelişmelerinizi bu konu altından tek mesajda ve detaylı olarak anlatmanız gerekmektedir.
Başarılar diliyorum, işte saveniz :
Megashares - Drag. Drop. Yup. The first site to provide FREE file hosting with drag n drop support.
İlk deneme benden gelecek birazdan.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
bi deniyelim bakalım![]()
Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar..
Mükemmel zevkli bir organizasyon olacak, indirip kendimi deneyeceğim bende.
İzmirLiLeRe gavur deRLeR ;
Rakı şarap gavurluksa,
Ve birde sevişmek günün en güzel saatlerinde..
Deniz gavurluksa,
Ve karşısında batarken izlemek güneşi..
Aşk gavurluksa,
Ve sevdiğinin elini tutarak kordonda dolaşmak
Hatta öpüşmek herkezin önünde..
Özgürlük gavurluksa,
Ve özgürlüğe düşkün olmak, kimse tarafından kısıtlanmak
İstememek..
Ben gavurun önde gideniyim,
Yazın en büyük harfle!!!
BEN İZMİRLİYİM..
Başarılı olamayanların da sonuçları paylaşması tercihimizdir.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Ben indirdim error verdi![]()
"The saved game could not be loaded"
901'in savesi bu. Belki onunla alakalı olabilir.
Tekrar indir..bende çalışıyor ..
Bi deneyelim
Tamam indircem Düsürmücem![]()
Gerçekten heyecanlı arkadaşlar. Denemeniz tavsiyemdir. Ben deniyorum ve büyük zevk alıyorum, sonuçları atacağım bitince.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)