tebrikler iyi iş çıkarmışsın
Turnuvalar & Yarışmalar Kategorisinde ve World Challenge Forumunda Bulunan Görev 1: Numancia küme düşmesin | 2009 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Cagri1905 Nickli Üyeden Alıntı Baştan söylemek gerekirse çok zevkliydi herkese tav sie ederim arkadaşlar. Küfürünüde ediyorsun ..Tebrikler.....
tebrikler iyi iş çıkarmışsın
Benimde az kaldı![]()
Başın öne eğilmesin
Aldırma Numancia aldırma
Ağladığın duyulmasın
Aldırma Numancia aldırma
Dertlerin kalkınca şaha
Bir sitem yolla Allah'a
Görecek günler VAR DAHA!
Aldırma Numancia Aldırma
Maçlar ;
Valencia-Numancia
İlk maçımdı çok iyi oynadık ama gol yollarında beceriksizdik ilk yarı 2-0 Valenica'nın üstünlüğüyle bitti.2. yarı maçı çevirdik ve 2-2 yaptık.Maç 2-2 bitti.
Numancia-Villarreal
Maçın baştan sona hakimiydik.1-0 öne geçtik beleşe 1 gol bulup 1-1 yaptılar.90+5'te kontrataktan Rossi ile golüü buldular ve ilk yenilgimizi tattık.2-1
Albacete-Numancia
Bu maçtada yine iyi oynadık.Maç 2-0 üstünlüğümüzle bitti.
Getafe-Numancia
Getafe maçı dengede geçti.1-0 Yaptık 1-1 yaptılar.Son dakikalara doğru Barkero'nun frikik golü ile kazanmasını bildik.
R.Sociedad-Numancia
Bu maç şanssız bir yenilgi oldu.3-1 yenildik.
Osasuna-Numancia
Maç çok çekişmeli geçti.2. Dk'de Rubaitoyla golü bulduk.1-1 yaptılar.2-1 yaptık.3-1 yaptık 3-2
yaptılar.Maç rahat olmadı bizim için maçta 3 penaltı kullandık sadece 2sini attık.Son penaltıda bize galibiyeti getirdi.4-2
Alaves-Numancia
Alaves'ide rahat bir şekilde yendik.3-0
Espanyol-Numancia
Gol için ilk yarı bastırdık ama golü bulamadık.2. yarıya kötü başladık 1-0 öne geçtiler.Maçın sonlarına doğru Toche ile golü bulduk bastırıyorduk ama olmadı 1-1 kaldık ve küme düştük.
Sevilla-Numancia
3-1 yenildik Sevilla'ya.
Real Madrid-Numancia
Real Madrid'ede 1-0 yenildik :K
Benim için çok güzel bir deneyim oldu.Gerçekten çok zevkliydi.Hayatımda FM'yi oynadığımdan beri hiç yabancı takımla oynamamıştım.Oynasaydım bile bu kadar zevk alamazdım.
İşte Puan Tablosu
Aldırma Numancia aldırma
Ağladığın duyulmasın
Aldırma Numancia aldırma
Dertlerin kalkınca şaha
Bir sitem yolla Allah'a
Görecek günler VAR DAHA!
Aldırma Numancia Aldırma![]()
Olsun ya iyi mücadele etmişsin yinede![]()
Çağrıyı tebrik etmek lazım
Enes seninki de iyi ama![]()
bende deneyim bi![]()
Çağrı'nın şansı şurada : Osasuna onda 7 puan toplayabilmiş, bende 11 puan topladılar. Dolayısıyla da çıkamadık. Tebrikler Çağrı, tebrikler Enes. Deneyin arkadaşlar, gerçekten eğlenceli.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)