Turnuvalar & Yarışmalar Kategorisinde ve World Challenge Forumunda Bulunan World Challenge Nedir ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> World Challenge , fikrini oSa(Onur) abimizin ortaya koyduğu ve bizim de ondan esinlendiğimiz bir projedir. Size FMG yöneticileri tarafından oyun ...
World Challenge, fikrini oSa(Onur) abimizin ortaya koyduğu ve bizim de ondan esinlendiğimiz bir projedir.
Size FMG yöneticileri tarafından oyun save'leri verilecek elbette savelerle birlikte hedefler de verilecek, sizler de bu savelerle hedeflere ulaşmaya çalışacaksınız..
Hile yapıp yapmadığınızı anlamamız için herhangi bir yöntem yok, dolayısıyla tamamen sizin insifiyatinize kalmış durumda. Elbette bizler sizlerin dürüstlüğünüzden eminiz.
Başarıya ulaşamasanız bile, bizim açtığımız konuda, verdiğimiz savedeki maçlarınızı detaylı ve tek mesajda anlatmanız tercihimizdir.
İlk save birazdan geliyor.
Bu orjinal projeye destek vereceğinizden şüphemiz yok.
Gökhan Demir & Arda Tuncer
forumun herhangi bir alanıyla ilgili kafanıza takılan, sormak istediğiniz her şeyi, isteklerinizi, şikayet ve taleplerinizi özel mesajla iletebilirsiniz.
İletişim:
Daha önce böyle bişi yapmıştım..Güzel oluyor..
"Penaltıyı sadece onu atmayı deneyecek kadar cesurlar kaçırır. "
Robert Baggio
Yabancı sitelerde falan oluyor böyle bekliyorum.
Bence hile yapmayın ! sonunda ödül falan yok sonuçta... Hilesiz oyun gerçekten daha zevkli oluyor
Güzel bir çalışma hile yapmadan oynanır umarım
İlk save ve ilk görev birazdan geliyor arkadaşlar.
forumun herhangi bir alanıyla ilgili kafanıza takılan, sormak istediğiniz her şeyi, isteklerinizi, şikayet ve taleplerinizi özel mesajla iletebilirsiniz.
İletişim:
Güzel proje , hayırlı olsun.![]()
Güzel bir çalışma ama ben tam anlayamadım.Siz burdan save dosyasımı koyucaksınız bizde indirip oynuyucakmıyız?![]()
İyi o zaman ilk save gelsin artık![]()
şu anda upload ediyorum 2 koldan
10 dakika içinde linklerle birlikte ilk görev geliyoorr..
İletişim:
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)