Sorun değil yayınlayabilirsiniz
Bir şey sorabilir miyim ? Sizin yaptığınız DB'ye ben de bugünkü transferleri ekleyip, bütçeleri düzenleyip ceza ve sakatları ayarladım.Rica etsem bunu forumda yayınlayabilir miyim ? Sizin adınızı da vereceğim yani kendi yapımım felan demeyeceğim.Şimdiden teşekkürler.
ersan bjk 2 takımındaymış buldum sağolasın bide bjknin bütçesine bakıcam demişssin adaletli bir şekilde düzelteceğine inanıyorum yama için teşekkürler...
gzbjk evey senin bir yanlışın var bana msni yolla mesajla yardım edeyim Ayrıca bjknin bütçeye bakacağım söz
selamlar kardeşim bir fikir vermek istiyorum oyunda bjknin bütçesi düşük geldi zaten gerçekte bjknin gutiyi aldığı ve bir yıldız forvet alıcağı söyleniyor bjknin bütçesini biraz daha yükseltirsen daha gerçekçi olcağını düşünüyorum...
abi bu fm 2011 yaması için 4.versiyonda ersan adem gülüm bjkde demişsin ama bn indirdim 4.versiyondaki hiçbişi yoktu acaba benmi yanlış yaptım bilgilendirir misin bide 6+2+2 kuralını koyabilirsen mutlu olurum
selam abi bu gercek fm 2011 yaması bugun çıkacak demiştiniz cıkacak mı ? çıkacaksa saat kacta cıkar ? teşekkürler
V3 için seni bekliyoruz .D
4 0lduu
kARDEŞ HADİ DAHA KOYMADINMI SİTEYE 3SAATTİR SENİ BEKLİYORUZ