twitter facebook steam

13 Ziyaretci Mesajı

1. Sorun değil yayınlayabilirsiniz
  2. Arasındaki Sohbeti Göster
    Bir şey sorabilir miyim ? Sizin yaptığınız DB'ye ben de bugünkü transferleri ekleyip, bütçeleri düzenleyip ceza ve sakatları ayarladım.Rica etsem bunu forumda yayınlayabilir miyim ? Sizin adınızı da vereceğim yani kendi yapımım felan demeyeceğim.Şimdiden teşekkürler.
  3. Arasındaki Sohbeti Göster
    ersan bjk 2 takımındaymış buldum sağolasın bide bjknin bütçesine bakıcam demişssin adaletli bir şekilde düzelteceğine inanıyorum yama için teşekkürler...
  4. gzbjk evey senin bir yanlışın var bana msni yolla mesajla yardım edeyim

Ayrıca bjknin bütçeye bakacağım söz
  5. Arasındaki Sohbeti Göster
    selamlar kardeşim bir fikir vermek istiyorum oyunda bjknin bütçesi düşük geldi zaten gerçekte bjknin gutiyi aldığı ve bir yıldız forvet alıcağı söyleniyor bjknin bütçesini biraz daha yükseltirsen daha gerçekçi olcağını düşünüyorum...
  6. Arasındaki Sohbeti Göster
    abi bu fm 2011 yaması için 4.versiyonda ersan adem gülüm bjkde demişsin ama bn indirdim 4.versiyondaki hiçbişi yoktu acaba benmi yanlış yaptım bilgilendirir misin bide 6+2+2 kuralını koyabilirsen mutlu olurum
  7. selam abi bu gercek fm 2011 yaması bugun çıkacak demiştiniz cıkacak mı ? çıkacaksa saat kacta cıkar ? teşekkürler
  8. Arasındaki Sohbeti Göster
    V3 için seni bekliyoruz .D
  9. Arasındaki Sohbeti Göster
    4 0lduu
  10. Arasındaki Sohbeti Göster
    kARDEŞ HADİ DAHA KOYMADINMI SİTEYE 3SAATTİR SENİ BEKLİYORUZ
Görülen Ziyaretci mesajı 1 to 10 of 13
Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu
Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu
tounela Hakkinda

Temel Bilgiler

İstatistik

Mesaj adeti
Mesaj adeti
163
Günlük Ortalama Mesajlar
0.10
Ziyaretci Mesajı
Toplam Mesaj
13
En yeni mesaj
10 Eylül 2010 04.27
Genel Bilgiler
Son Aktivitesi
Bugün 03.58
Katılış
06 Kasım 2007
No results to display...
No results to display...
No results to display...
araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA