twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu
Konuda toplam 20 mesaj bulunuyor.

Afrika Uluslar Kupası - CAF

Futbol Kategorisinde ve Uluslararası Organizasyonlar Forumunda Bulunan Afrika Uluslar Kupası - CAF Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> - Afrika Uluslar Kupası - Kara Kıta'nın Tek Eğlencesi Aradım ama bulamadım bu Turnuva'nın yabana atılmasını istemedim ayrıca kim izliyor ...

Gelecek Vaadeden makre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul/Pendik/Avcılar

Afrika Uluslar Kupası - CAF

- Afrika Uluslar Kupası - Kara Kıta'nın Tek Eğlencesi
    Aradım ama bulamadım bu Turnuva'nın yabana atılmasını istemedim ayrıca kim izliyor merak ediyorum ben bir kaç şey paylaşayım dedim uykuda kaçınca geldim foruma.Öncelikle turnuvada desteklediğim takım Fas Teknik Direktörünüde yakından tanıyoruz Galatasaray'ın eski hocası Eric Gerest Fas C Grubundaki favorilerden biri ama favoriler bu turnuvada kaybediyorlar. Önce Gruplardan sonrada oynanan karşılaşmalardan bahsedelim.Turnuva hakkında görüşlerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız tadından yenmez Benden başka kimse takip etmiyor olmasından korkmuyor değilim.

A Grubu

1 Zambiya
    2 Ekvator Ginesi
    3 Senegal
    4 Libya

*Ekvator Ginesi ev sahibi ekip süpriz bir galibiyet alarak önemli bir avantaj yakaladı ucunda para olunca işin bu pekte süpriz olmayabilir Libya turnuvanın sevilmeyen takımı oluyor sanırım ..
    *Zambiya hücum hattı güçlü Senagali kolayca devirdi diyebiliriz o defans hattıyla yediginden çok gol atması gereken bir oyun oynamaları gerekiyor Senegal erken veda edebilir bu turnuvaya ama önemli kozlarıda yok değil henüz hiç bir şey bitmedi.

B Grubu

1 Angola
    2 Fildişi Sahili (Otoritelerin Favorisi )
    3 B.Faso
    4 Sudan

*Bu grubu yakından takip etmesemde bir kaç şey söyleyeceğim Burikino Fasolu ''Alain Traore'' turnuvanın en fantastik golüne imzasını attı ve tabiki bir diger mücadelede Drogba takımı Fildişi'ye 3 puanı getirdi.

C Grubu

1 Gabon
    2 Tunus
    3 Fas ( Favorim )
    4 Nijer

*Bir diğer ev sahibi Gabon turnuvada C Grubu’nun ilk maçında Nijer ile karşı karşıya geldi. Gabon maçı uzun bir süre üstünlükle götürdü ilk 45 dakikada 2 -0 lik net bir skor elde eden Gabon son 20 dakika kallesini gole kapadı 3 puanı alan taraf oldu.
    *Fas'ın hücüm hattı zengin olsada bu oyuncuların beceriksizliği tüm takımın başını yaktı Tunus yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi ve Fas’ı 2-1’lik skorla geçerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

D Grubu

1 Gana
    2 Gine
    3 Mali
    4 Botsvana

*Gana çok iddalı ve grubun favorisi Gine ve Mali 2.lik için mücadele edecek turnuvaya ilk kez katılan Botsvana ise süpriz arayacak ama bulacağını sanmıyorum. Maçlar henüz oynanmadı.

Turnuvadan Notlar:

*Turnuvanın favorilerinden Gana’nın antrenman formalarında, “inan”, “galibiyet bizimdir”, “şimdi bizim zamanımız” sloganları yazıyor. Böylece futbolcular motive edilmeye çalışıyor.

*Zambiya Taraftar Derneği Başkanı, Ekvator Ginesi’ne takımı desteklemek için gelen taraftar sayısının beş (rakamla da yazalım ki yanlış okumadığınızda emin olun 5!) olduğunu açıkladı.

*Turnuvanın şu ana kadarki en güzel golünü atan Alain Traore, aynı zamanda Burkina Faso’nun turnuvadaki 356 dakikalık gol orucuna da son verdi.

*Bu bölüm '' tr.eurosport.com '' dan alıntı yapılmıştır.

* GRUPLARDAKİ SON DURUM *

D Grubu'nun son maçları :

Bu 2 maçtan sonra gruplardaki maçlar bitmiş olacak ve Ç.Final maçlarına geçilicek.

ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Favorimi takımım FAS turnuvaya erken veda etti.
    Arkadaşların istediği gibi Sow'da erken geldi.
    Konu makre tarafından (01 Şubat 2012 Saat 04.38 ) değiştirilmiştir.
    OlleDemens bunu beğendi.

Anahtar Oyuncu alperinho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Ocak 2009
    Nereden
    Çorum & Malatya
    Eboue gitti,biz gittiğine üzülüyoruz fakat adam orda da oynamamış,bi kat daha sinirlendim vallahi.

Kamerun ve Nijerya bu turnuvaya nasıl katılamamış anlayamadım.Ceza,boykot vs. gibi bi durum yoksa bu 2 ülkeyi tebrik etmek lazım,bu kıtada bu kadrolarla katılamamak büyük başarıdır

Katılış
    27 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul/Pendik/Avcılar
    Alıntı alperinho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eboue gitti,biz gittiğine üzülüyoruz fakat adam orda da oynamamış,bi kat daha sinirlendim vallahi.

Kamerun ve Nijerya bu turnuvaya nasıl katılamamış anlayamadım.Ceza,boykot vs. gibi bi durum yoksa bu 2 ülkeyi tebrik etmek lazım,bu kıtada bu kadrolarla katılamamak büyük başarıdır
    Başarıya aç olan takımlar daha iyi hazırlanmış diyebiliriz, keşfedilmeyi bekleyen yeni Fildişiler var. G.Afrika ve Mısır'da bu turnuva öncesi erken elenen takımlar.

Futbol Forum Cezalı Erhan KARTALLIOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Mart 2009
    Nereden
    Bolu
    Senegal'in Zambiya karşısında maçını izledim hayal kırıklığına uğradım. Turnuvanın favorilerinden gösterilen Senegal'in bu sene bu futbolla en fazla çeyrek finale kadar geleceğini düşünüyorum.Kale-defans çok kötü.Orta saha desen berbat ötesi.İşleri çok zor.
    makre bunu beğendi.

Takım Oyuncusu can_o9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    03 Mart 2010
    Nereden
    Migros
    inşallah Senegal erken elenir ve Sow'a imzayı attırıp hemen takıma katabiliriz..

Ölüm olsa da ucunda, Bayrağım hep avucumda, Formam olsun baş ucumda, FENER yazsın mezar taşımda..

Katılış
    27 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul/Pendik/Avcılar
    Alıntı can_o9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşallah Senegal erken elenir ve Sow'a imzayı attırıp hemen takıma katabiliriz..
    Sow sakatlanıp gelirse şaşma

Futbol Forum Cezalı Erhan KARTALLIOĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Mart 2009
    Nereden
    Bolu
    Tahmin ettiğim gibi Senegal yine yenildi.Senegal'in tek golü Sow'dan geldi.

Katılış
    27 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul/Pendik/Avcılar
    Libya Zambiya maçında zemin neydi öle yahu uluslar kupası diyosun 100 farklı ülkede yayınlıyosun yayını ama top suya takılıp ilerlemiyor ve sonrada açıklama yapıyorsun zambiya milli takımını destekleyen 5 taraftar var diye çok bile ..
    Konu makre tarafından (01 Şubat 2012 Saat 04.06 ) değiştirilmiştir.

Katılış
    27 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul/Pendik/Avcılar
    AFRİKA ULUSLAR KUPASI - CAF bilgiler güncellenmiştir.
    umutkan bunu beğendi.

Takım Oyuncusu umutkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Şubat 2008
    Beklediğimden güzel kupa oluyor..

Özellikle son dakka golleri adına;
    Ekvator Ginesi - Senegal ve Gabon - Fas maçları çok iyiydi.

İzlediğim kadarıyla Gabon ve Gine hoşuma giden takımlar.
    En büyük favori kuşkusuz Fildişi olsa bile..
    makre bunu beğendi.

Toplam 2 sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA