Bu konunun boş kalması hiç hoş olmamış, neredesiniz KIRMIZI ŞİMŞEKLER![]()
FM Takımdaşlık Kategorisinde ve Türkiye Forumunda Bulunan Eskisehirspor Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ...
Bu konunun boş kalması hiç hoş olmamış, neredesiniz KIRMIZI ŞİMŞEKLER![]()
Eskişehirspor
bir stoper şart arkadaşlar nadaraviç ile olucak iş değil2. sezona kaleci lasım.
Böyle bir yardımcı antirenör olamaz ! özellikleri 12-13 üstelik sözleşmesinide fesh edemiyoruz 1m istiyo :S yönetim saten direk araya girip iptal ediyor.
nadareviç sat nelson rivası al. kerem inanla sözleşme imzala. bi forvet bi sağ bek tamamdır![]()
Es es es ki ki ki eski eski es!!!
kris boydu olabildiğince en çabuk şekilde elden çıkartmaya bakın derim![]()
Bence de çok mantıklı bir seçim olur. Zaten Eskişehirspor'un çok fazla parası yok. Adam 91K maaş alıyor türk lirasıyla. Ben onun yanına Leonard Kweuke'yi aldım. Adamın maaşı 16K. Adam Kris Boyd'dan çok gol attı. Bence de elden çıkarın Kris Boyd'u. Onun yerine daha düşük maaşla daha iyi bir forvet alabilirsiniz bana kalırsa.
tamamen haklısın fredy monteroyu öneririm ara transferde 750k ya aldım 2.sezonda değeri 2.5m ayrıca 38 maçta 34 gol attı. Kemal tokak 400k ya geldi, değeri şuan 1.7m avrupa kulüpleri peşinden koşuyor türkiye milli takımınında stoperi konumunda kendisi, aykut demir 1.3m ye alınabilir hem sağ bekte hem göbekte verim alabileceğiniz ve potensiyelli oyuncu şuan değeri 1.8m civarı milli takım kadrosunda ve kendisini izleyenler hiç eksik olmuyor![]()
kemal tokak,bressan,xulu,wilfried 'i aldım 10 hafta geride kaldı ligde 4.yüm türk oyuncu bulmakta sıkıntı çekiyorum çok fazla yabancı var
Konu TheGame tarafından (05 Şubat 2012 Saat 14.41 ) değiştirilmiştir.
Kaleci olarak Itumeleng Khune'yi tavsiye ederim
2. sezon devre arası cenk gönen geldi çok etkili tavsiye ederim
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)