twitter facebook steam
Toplam 2 sayfa BirinciBirinci 12
Konuda toplam 15 mesaj bulunuyor.

Eskisehirspor

FM Takımdaşlık Kategorisinde ve Türkiye Forumunda Bulunan Eskisehirspor Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Mert Günoku kaçırmayın..4.sezon aldım şu anda 8.sezondayım..Harikalar yaratıyor...

Dünya Yıldızı Özgür Çetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Mart 2008
    Nereden
    Balıkesir/AKÇAY
    Mert Günoku kaçırmayın..4.sezon aldım şu anda 8.sezondayım..Harikalar yaratıyor
    Shampion bunu beğendi.
    "Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
    "Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
    İBRAHİMOVİÇ

Takım Oyuncusu Shampion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    21 Mart 2010
    Nereden
    Eskişehir
    Alıntı TheGame Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemal tokak,bressan,xulu,wilfried 'i aldım 10 hafta geride kaldı ligde 4.yüm türk oyuncu bulmakta sıkıntı çekiyorum çok fazla yabancı var
    aykut demir , jem karacan, selim teber, murat ceylan, turgut doğan şahin, hasan ali kaldırım, tolga zengin takımımdaki türklerden bazıları

Genç Star TheGame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Şubat 2009
    Nereden
    ank
    adili endogan,carlos fierro,zargo toure,taner yalçın,emre çolak 2. sezon transferlerim ilk sezon 2. oldum bu sezonda 3.

Genç Star holigantatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Şubat 2012
    Nereden
    EStanbul
    Halil Ünal gerçekliği oyuna da yansımız adam takıma para vermiyor arkadaş. İlk 5 sene kiralık oyuncularla 4 ile 8. sıralarda bitirdik maddi durum düzeldikçe daha kaliteli oyuncular geldi. ve şuan 2019 senesindeyim ilk yarı bitmek üzere ve liderin 1 puan gerisindeyim umarım sezon sonu ilk şampiyonluğumuza kavuşacaz.

Takım Oyuncusu Shampion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    21 Mart 2010
    Nereden
    Eskişehir
    ilk sezonu 5. sırada tamamladım, uefa ön eleme play of'unu 1. olarak bitirip şampiyonluk play-off'unu 4. sırada tamamlayan galatasaray ile karşılaştım karşılaşmadan galip gelip ilk sezon uefa ligine katıldım. daha sonraki 3 sezonda ard arda şampiyon oldum

Toplam 2 sayfa BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA