twitter facebook steam
Toplam 11 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 109 mesaj bulunuyor.
Ağaç Şeklinde Aç14Beğeni

Beşiktaş JK

FM Takımdaşlık Kategorisinde ve Türkiye Forumunda Bulunan Beşiktaş JK Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> ...

TDulgerci Viper Thorne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Mart 2009
    Nereden
    YaLı / İzmir

Beşiktaş JK

Konu Burak Çimen tarafından (20 Aralık 2011 Saat 18.11 ) değiştirilmiştir.
    Suskun durma Rakiplerin irkilsin
    Sen Atletico Madrid zaferi ile türkün gururu
    Şanlı Göztepesin

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Bir hayli derin kadronuz var. Bence bir sol bek transferiyle birlikte rahat bir sezon geçirebilirsiniz. Quaresma'yı ilk sezon satmayın derim. Muhammed Demirci'ye de ara sıra şans verseniz fena etmezsiniz. Genç oyuncularınızın yanına takviyeler yaparak uzun süre götürebileceğiniz bir kadro oluşturmak sizin elinizde.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Gelecek Vaadeden korsanemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul
    Fernandes 2.sezon ortasında 10milyon paunda sattım PSG ye.
    Necip i hep oynatın değeri 5,5m paunddan yukarı çıkıyor.
    ilk sezon sonu Bursa'dan serdar aziz sözleşme bitiyor kapın. Defansın vazgeçilmezi olur sivoka yabancı kontenjanı harcamazsınız.
    Sol beke arkadaşın dediği gibi transfer şart.
    Forvet için de mutlaka takviye yapın mevcut elemanlar yetersiz.
    “En büyük yıldız futbolculara, en iyi stadyuma, en iyi tesislere, en ateşli taraftara, en iyi projelere ve daha nice en iyiye sahip olabilirsiniz ama sahada kazanamazsanız, tüm bunları kimse hatırlamaz.”
    Jose Mourinho

Gelecek Vaadeden korsanemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul
    kulüp ancak 4.5. sezonda doğrulabiliyor ekonomik açıdan önerim genç yetenekler alın özellikle brezilyadan.
    onların geliri ile iyi duruma gelirsiniz gelecekte satıp.
    ayrıca staff ları yenilemeniz gerekli.2 doktor izni var. ama başkandan ek doktor isteyin 4 doktor olsun takımda önerimdir.
    play off lara dayanmıyor simao quaresma almeida sivok falan
    “En büyük yıldız futbolculara, en iyi stadyuma, en iyi tesislere, en ateşli taraftara, en iyi projelere ve daha nice en iyiye sahip olabilirsiniz ama sahada kazanamazsanız, tüm bunları kimse hatırlamaz.”
    Jose Mourinho

Gelecek Vaadeden R_Quaresma_7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    13 Şubat 2011
    Nereden
    düzce
    Eldeki kadro çok iyi. Sivok sözleşme yenilemede çok sorun çıkarıyor. O yüzden ya çok para verin sözleşmesini yenileyin yada sezon başı satın. Para kazanın. Çünkü devre arası başka takımla imzalıyor. Sol beke Gökhan Süzeni alın. Sağ beke ise Sime Vrsaljkoyu alın derim. Fernandes çok iyi oynuyor. Gutiyi satabilirseniz satın. Satamazsanız kullanmaya çalışın. Mehmet Topalı alın sezon başı. Devre arası Serdar azizi kesinlikle alın. Hilberti sağ bek aldıktan sonra satın. Ekrem dursun jokerdir nereye koysanız oynar . Almeidadan verim almaya çalışın. Yada Darwini kapın (taksitle falan ) ve poacher oynatın. Simao kesinlikle kalsın Sözleşmesi bitene kadar çok iyi verim alırsınız. Quaresma ilk sene kalsın yada iyi teklif alırsanız satın (15-20 milyon gibi) Sattığınızda Brezilyadan yada arjantinden Kanat oyuncusu alın mutlaka genç geleceği olan bir oyuncu olsun. Zaten Simao tek başına çift kişilik kanat gibi oynuyor iyi kullanırsanız. Quaresmayı sat(a)mazsanız. İnside Forward olarak oynatın. Kaleci olarakda ilk sezon idare eder. İkinci sezon Rüştüyle sözleşme yenileyin yedekte dursun her zaman iyidir. Sinan bolatı almaya çalışın. Kolayca alabilirsiniz. (taksitle ) Ama Sivok (7-8 milyon €) Quaresma (15-20 milyon €) Almeida (6-7 milyon € yarısı fona) gibi fiyatlara oyuncular satılmış ben satmadım internette gördüklerim arkadaşlar satmış 2. sezon başında hamiti transfer listesine koyuyor Real kaçırmayın derim.

tanısan iyi admindir Marooned - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    20 Haziran 2007
    Bir iki SS paylaşayım oynamaya başlamamış arkadaşlara yardımcı olmak açısından.

Şahsen ben genç oyuncuları kullanmayı sevdiğimden ve fazla maaş alan oyunculardan haz etmediğimden üstüne bir de finans durumu açısından şu şekilde bir transfer politikası izledim(link olarak koyuyorum çarşaf çarşaf olmasın);

http://i.imgur.com/2tobd.jpg

Avrupa'da bir başarı elde edemesem de, 3 sezonda 2 lig, 2 kupa, bir de süper kupa kazandım.

Kullanmanızı önerdiğim diziliş;

Özet: Güzel bir kadronuz, kötü bir finansınız var. Bunu düzeltebilirsiniz, bütçeyi az kullanarak da iyi işler yapabilirsiniz. Bence kariyer için zevkli bir takımınız var.
    forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.

Gelecek Vaadeden theanimalcemetery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Şubat 2011
    Nereden
    İstanbul
    Şuan için oynadığım bir Beşiktaş kariyerim var. İlk iş olarak takımdaki tüm antrenörlerin işine son verip yeni antrenörler getirdim. Ondan sonra takımdaki gidecekler ile ilgilendim. Roberto Hilbert (4 milyon $), Hugo Almeida (9 milyon $), Simao Sabrosa (8 milyon $), Guti (1.9 milyon $) ve Tomas Sivok'u (10 milyon $) satarak yaklaşık 33 milyon $ (dolar üzerinden oynuyorum oyunu) bir gelir elde ettim. Tabi bu oyuncuları satarken taksitli değil peşin para veren kulüplerin teklifini kabul ettim. İyi bir transfer bütçesi sahibi oldum. Bu giden oyuncuların yerine 48 aylık taksitlerle sağ beke Ivan Bandalovski'yi (500 bin $), ön libero ve orta sahaya Mehmet Topal'ı (4 milyon $), Andile Jali'yi (10 milyon $) ve Jay Spearing'i (Kiralık), sağ kanata Xherdan Shaqiri'yi (8 milyon $), forvete Darwin Quintero'yu (4 milyon $) ve Stefano Okaka'yı (kiralık) transfer ettim. Şuan için herşey yolunda gidiyor. Tek sorun Ricardo Quaresma oluyor. Hiç bir varlık gösteremiyor maçlarda. Sanırım sezon sonuna kadar dayanıp sezon sonu elden çıkarıcam onuda.

Gelecek Vaadeden Brigands - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    07 Eylül 2011
    Nereden
    Somali
    Alıntı theanimalcemetery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şuan için oynadığım bir Beşiktaş kariyerim var. İlk iş olarak takımdaki tüm antrenörlerin işine son verip yeni antrenörler getirdim. Ondan sonra takımdaki gidecekler ile ilgilendim. Roberto Hilbert (4 milyon $), Hugo Almeida (9 milyon $), Simao Sabrosa (8 milyon $), Guti (1.9 milyon $) ve Tomas Sivok'u (10 milyon $) satarak yaklaşık 33 milyon $ (dolar üzerinden oynuyorum oyunu) bir gelir elde ettim. Tabi bu oyuncuları satarken taksitli değil peşin para veren kulüplerin teklifini kabul ettim. İyi bir transfer bütçesi sahibi oldum. Bu giden oyuncuların yerine 48 aylık taksitlerle sağ beke Ivan Bandalovski'yi (500 bin $), ön libero ve orta sahaya Mehmet Topal'ı (4 milyon $), Andile Jali'yi (10 milyon $) ve Jay Spearing'i (Kiralık), sağ kanata Xherdan Shaqiri'yi (8 milyon $), forvete Darwin Quintero'yu (4 milyon $) ve Stefano Okaka'yı (kiralık) transfer ettim. Şuan için herşey yolunda gidiyor. Tek sorun Ricardo Quaresma oluyor. Hiç bir varlık gösteremiyor maçlarda. Sanırım sezon sonuna kadar dayanıp sezon sonu elden çıkarıcam onuda.
    quaresma yı satıp eugene konoplyanka yı almanı öneririm ben öyle yaptım sol kanada 10 yıl transfer yapmazsın

Takım Oyuncusu Leİte - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Kasım 2007
    Nereden
    İstanbul
    Hiç STSL yapmadım fakat gözlemlediğim bir şey beşiktaş ile ilgili oyunda saygınlık ve yarışma(Competitions) gücü artırılmış öyleki bir arkadaşımın oyunun 2014'de mi ne UEFA Avrupa Ligini kazanmıştı. Herkesin ortak paydada olduğu konu ise borç meselesi. epey kötü ekonomisi.
    second place is the first loser

Genç Star Ceyh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Eylül 2009
    Nereden
    bursa
    quaresmadan niye kimse memnun değil anlamadım 10 numara adam target man'ı quaresma yapın koşu yoluna attırın topları çok pozisyona giriyo çok kaçırıyo ama çokda asist yapıyo aml 'de inside forward olarak oynatın 10 numara verim alırsınız benden tavsiye bende 3.sezonun başındayım geçen sezonda 14 gol 22 asist yaptı bence gayet yeterli bir ortalama

Toplam 11 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA