twitter facebook steam
Toplam 11 sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 109 mesaj bulunuyor.
Ağaç Şeklinde Aç14Beğeni

Beşiktaş JK

FM Takımdaşlık Kategorisinde ve Türkiye Forumunda Bulunan Beşiktaş JK Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> bence iyi kadrosu var 1-2 takviyeyle 3-4 sene gidecek bi takım...

Gelecek Vaadeden berk98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Ocak 2011
    Nereden
    liverpool
    bence iyi kadrosu var 1-2 takviyeyle 3-4 sene gidecek bi takım

Takım Oyuncusu zalim0773 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    07 Ekim 2011
    Nereden
    İSTANBUL
    Beşiktaş'a en iyii uyan taktik nedir ?

Genç Star fgdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Temmuz 2011
    bence almeıda yı satın anti vukusic mukemml bır yetenek hem genc hemde mustafa pektemekle ıkısını yan yana oynatıyorum ınanılmaz ıs yapıyorlar sımao yuda satım kamıl grosıckı mıss mıss

Gelecek Vaadeden theanimalcemetery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Şubat 2011
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı Dcan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle İsmail köybaşının yerine Gökhan Süzen'i alın . Taraftar güveni Gökhan Süzen için %90'ı vuruyor . Sivok gideceği için defansa alternatif olarak Samsunspor'dan Kemal Tokak'ı alın çok iyi iş görüyor . Quaresma'yı ilk sezon satmayın ikinci sezon kendi zevkinize göre hareket edebilirsiniz. Quaresma bende ilk sezonda 13 gol 24 asistle oynadı . Quaresma'yı AML ' de oynatın en yüksek verimi alın . Mehmet Topal'ı alın . Dnipro takımından paraya kıyıp Giuliano'yı alın . Daha sonra ister 10 yıl o bölgeye transfer yapmaz veya satar 10 M euro kar edersiniz . 48 ay taksitle 18 M euroya aldım ben . 3 sezon sonra değeri 28 M euro oluyor . Edu'yu sallayın gitsin M.United'tan Macheda'yı kiralayın . İlk sezonda 24 golle oynadı . Ha bu arada Rüştü'yü oynatmayın derim adamı çıldırtır . İyi oyunlar .
    Rüştü konusunda hem haklısın hemde haksızsın dostum Bazen akıl almayacak hatalar yapıyor doğru. Ama bazende tek başına maçı kurtarabiliyor. Cenk sakatken mecburiyetten 8 maç oynatmıştım. Bu 8 maç içinde Napoli maçları vardı. 2 maçı tek başına kurtardı. Sonra Samsun maçında saçma sapan hareketler yapıp maçı kaybetmeme sebep olmuştu

Alıntı zalim0773 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beşiktaş'a en iyii uyan taktik nedir ?
    Beşiktaş'ta ben hep 4-5-1'i kullanıyorum. Takım iyi top oynuyor

Genç Star DenizBaybatır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Eylül 2011
    Nereden
    İstanbul
    Fleck süper ligi sırtlıyor arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim ; uzun şut , pas , yaratıcılık tam aradığım özellikler . Sadece istikrarlı futbolcu değil

Genç Star fgdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Temmuz 2011
    ben 2. sezonumda fernandesı sattım murat ceylanı aldım sımao yu sattım kamıl grosıckıyı aldım almeıdayı sattım vukusıc ı aldım ve suan sampıyonlar lıgınde gruptan cıktım hasan alı kaldırımı ve kemal tokak ı kesın alın

Takım Oyuncusu zalim0773 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    07 Ekim 2011
    Nereden
    İSTANBUL
    sosa da iyi oynuyo beşiktaşa almıştım

Gelecek Vaadeden theanimalcemetery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Şubat 2011
    Nereden
    İstanbul
    Normalde Beşiktaş kariyerlerimin hepsinde takımdaki yabancıların neredeyse hepsini gönderip takımı baştan yaratırdım. Ancak ilk defa sadece 1 oyuncu göndererek (O isimde Quaresma) az değişiklikle oynayacağım. Bakalım bu seferde aynı başarılarımı yakalayabilecek miyim (Başarı derken 2 kere yaptım bunu birinde UEFA'yı kazandım diğerinde UEFA'da final oynadım İlk sezon )

Genç Star DenizBaybatır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Eylül 2011
    Nereden
    İstanbul
    Arkadaşlar Quaresma , Sivok , Almeida ' yı satıp ,

- Sebastian Blanco
    - Darwin Quintero
    - Lacina Traore
    - Mehmet Topal ;;

almanızı öneririm . Ayrıca drenthe ' de bende boş kalmıştı bulursanız kaçırmayın . Bedavaya geliyor 7M bonservisi var iyi kâr edebilirsiniz. Ama oynatmanızı tavsiye ederim . Ayrıca Taktikler bölümündeki '' Rakiple Kedi Fare Gibi Oynayın '' taktiği çok iyi gidiyor . Quintero , Traore gol krallığında rakipsizler . Ş.ligi gruptan çıktım , R.madridle eşleştim zor yenmem belki de yolumuz buraya kadar sanırım
    derken 5 / 1 yendim , meğersem düşündüğümden daha iyiymiş benim takım .

türkiye de ligte açık ara önde götürür sizi bu taktik . Bu da benim fikstürüm , inş sorun olmaz siteye yükledim diye . Resim ekleyemedim :/

http://imageshack.us/photo/my-images/837/fkstrrbmp.jpg/
    Konu DenizBaybatır tarafından (10 Şubat 2012 Saat 11.19 ) değiştirilmiştir.

Gelecek Vaadeden R_Quaresma_7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    13 Şubat 2011
    Nereden
    düzce
    Satılacaklar;
    Quaresma,Guti,Sivok,Almeida,Ernst
    Alınacaklar;
    Xulu,Kara,Gökhan süzen/Hasan ali,Darwin/Wilfried tolga cigerci(kiralık alternatif olur)

Diziliş
    -----------------Cenk/Rüştü---------------
    Hilbert-Egemen-Xulu-Gökhan/ismail/hasan ali

------m.Fernandes----Kara----Necip------
    Simao--------------------------------Burak/Veli/Holosko
    -------------Darwin/Wilfried--------------------------

Simao harikalar yaratıyor. Sol açık belki biraz eksik olabilir. Keyfinize göre oyuncu alabilirsiniz.
    Daha sonra ilk sene bittiğinde ikinci senenin Ekim Kasım aylarında Arjantin Brezilya gibi ülkelerin U20 kadrolarına dalın 3-4 tane genç yetenek bedava (sadece tazminat) alın.

Toplam 11 sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA