Beşiktaş'a en iyii uyan taktik nedir ?
FM Takımdaşlık Kategorisinde ve Türkiye Forumunda Bulunan Beşiktaş JK Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> bence iyi kadrosu var 1-2 takviyeyle 3-4 sene gidecek bi takım...
bence iyi kadrosu var 1-2 takviyeyle 3-4 sene gidecek bi takım
Beşiktaş'a en iyii uyan taktik nedir ?
bence almeıda yı satın anti vukusic mukemml bır yetenek hem genc hemde mustafa pektemekle ıkısını yan yana oynatıyorum ınanılmaz ıs yapıyorlar sımao yuda satım kamıl grosıckı mıss mıss![]()
Rüştü konusunda hem haklısın hemde haksızsın dostumBazen akıl almayacak hatalar yapıyor doğru. Ama bazende tek başına maçı kurtarabiliyor. Cenk sakatken mecburiyetten 8 maç oynatmıştım. Bu 8 maç içinde Napoli maçları vardı. 2 maçı tek başına kurtardı. Sonra Samsun maçında saçma sapan hareketler yapıp maçı kaybetmeme sebep olmuştu
![]()
Beşiktaş'ta ben hep 4-5-1'i kullanıyorum. Takım iyi top oynuyor![]()
Fleck süper ligi sırtlıyor arkadaşlar şiddetle tavsiye ederim ; uzun şut , pas , yaratıcılık tam aradığım özellikler . Sadece istikrarlı futbolcu değil![]()
ben 2. sezonumda fernandesı sattım murat ceylanı aldım sımao yu sattım kamıl grosıckıyı aldım almeıdayı sattım vukusıc ı aldım ve suan sampıyonlar lıgınde gruptan cıktım hasan alı kaldırımı ve kemal tokak ı kesın alın
sosa da iyi oynuyo beşiktaşa almıştım
Normalde Beşiktaş kariyerlerimin hepsinde takımdaki yabancıların neredeyse hepsini gönderip takımı baştan yaratırdım. Ancak ilk defa sadece 1 oyuncu göndererek (O isimde Quaresma) az değişiklikle oynayacağım. Bakalım bu seferde aynı başarılarımı yakalayabilecek miyim(Başarı derken 2 kere yaptım bunu birinde UEFA'yı kazandım diğerinde UEFA'da final oynadım
İlk sezon )
Arkadaşlar Quaresma , Sivok , Almeida ' yı satıp ,
- Sebastian Blanco
- Darwin Quintero
- Lacina Traore
- Mehmet Topal ;;
almanızı öneririm . Ayrıca drenthe ' de bende boş kalmıştı bulursanız kaçırmayın . Bedavaya geliyor 7M bonservisi var iyi kâr edebilirsiniz. Ama oynatmanızı tavsiye ederim . Ayrıca Taktikler bölümündeki '' Rakiple Kedi Fare Gibi Oynayın '' taktiği çok iyi gidiyor . Quintero , Traore gol krallığında rakipsizler . Ş.ligi gruptan çıktım , R.madridle eşleştim zor yenmem belki de yolumuz buraya kadar sanırım derken 5 / 1 yendim , meğersem düşündüğümden daha iyiymiş benim takım .
türkiye de ligte açık ara önde götürür sizi bu taktik . Bu da benim fikstürüm , inş sorun olmaz siteye yükledim diye . Resim ekleyemedim :/
http://imageshack.us/photo/my-images/837/fkstrrbmp.jpg/
Konu DenizBaybatır tarafından (10 Şubat 2012 Saat 11.19 ) değiştirilmiştir.
Satılacaklar;
Quaresma,Guti,Sivok,Almeida,Ernst
Alınacaklar;
Xulu,Kara,Gökhan süzen/Hasan ali,Darwin/Wilfried tolga cigerci(kiralık alternatif olur)
Diziliş
-----------------Cenk/Rüştü---------------
Hilbert-Egemen-Xulu-Gökhan/ismail/hasan ali
------m.Fernandes----Kara----Necip------
Simao--------------------------------Burak/Veli/Holosko
-------------Darwin/Wilfried--------------------------
Simao harikalar yaratıyor. Sol açık belki biraz eksik olabilir. Keyfinize göre oyuncu alabilirsiniz.
Daha sonra ilk sene bittiğinde ikinci senenin Ekim Kasım aylarında Arjantin Brezilya gibi ülkelerin U20 kadrolarına dalın 3-4 tane genç yetenek bedava (sadece tazminat) alın.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)