twitter facebook steam
Konuda toplam 3 mesaj bulunuyor.

Merhaba

Üyelerimizin Köşesi Kategorisinde ve Tanışma Mekanı Forumunda Bulunan Merhaba Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhabalar,ben Fatih ... 14 yaşındayım ve Elazığ'da ikamet etmekteyim.2005 serisinden beri eksiksiz Football Manager oynamaktayım ... Daha önce bir kaç ...

Gelecek Vaadeden FoYuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    01 Ocak 2009
    Nereden
    Elazığ

Merhaba

Merhabalar,ben Fatih ...

14 yaşındayım ve Elazığ'da ikamet etmekteyim.2005 serisinden beri eksiksiz Football Manager oynamaktayım ...

Daha önce bir kaç FM forumda bulunmuştum.Şu sıkıldığım günlerde bir arkadaşlık ortamı kurabilmek için buradayım ...

FoYuK TM Resmi Blogu üzerinden blog yayını yapmaktayım ve yazarlığa meraklıyım.

Ayrıca tarih,futbol ve basketbol konusunda meraktan daha öte bir duygu var içimde.Tenis ve voleybol da fırsatım oldukça takip ederim ...

Forum ortamlarını bilirim.Sıkıntı çekmezseiniz yani .Bela bir yeni üye olmam.

Daha önce bir çok forum kurdum ve kapattım,şu an faal olarak bu foruma geçmiş bulunuyorum.Kalıcı olmam dileği ile ...

İyi forumlar ...
    Twitter - FoYuK
    Bazı takımlar kupalardan daha büyüktür , bazı takımlar da kupalarla büyük ...

Wonderkid Elite* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Kasım 2007
    Nereden
    Ispanya..
    a.selam hos geldin kalici olman dilegi ile keyifli forumlar
    S.G.S

TDulgerci Viper Thorne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    16 Mart 2009
    Nereden
    YaLı / İzmir
    Üyelik tarihine bakarsak yeni sayılmazsın ama yinede hoşgeldin
    Suskun durma Rakiplerin irkilsin
    Sen Atletico Madrid zaferi ile türkün gururu
    Şanlı Göztepesin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA