Hoşgeldin. İyi vakit geçirmen dileğiyle.![]()
Üyelerimizin Köşesi Kategorisinde ve Tanışma Mekanı Forumunda Bulunan Oğuzhan Aykan Geldi :) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Herkese merhaba arkadaslar. Foruma üyeligin uzun süredir mevcut fakat pek mesaj yazmiyordum ve online olmuyordum 17 yaşındayım, üsküdarda oturuyorum. Koyu ...
Herkese merhaba arkadaslar. Foruma üyeligin uzun süredir mevcut fakat pek mesaj yazmiyordum ve online olmuyordum
17 yaşındayım, üsküdarda oturuyorum. Koyu Beşiktaş'lıyımdır
Bundan sonra sizlerle beraber olacagim. Özellikle haxballda bugun tanistigim kisiler oldu, umarim cabucak kaynasiriz![]()
Hoşgeldin. İyi vakit geçirmen dileğiyle.![]()
Çay veren adam hiç kötü olur mu ?“Manchester formasıyla Fenerbahçe Stadı’nda oynamıştım. Seyirci ve ambians oldukça etkiliydi. Maçı da 3-0 kaybetmiştik. O günden bu yana Fenerbahçe’ye hayranım”Cristiano Ronaldo
Hoşgeldin o zaman.Üsküdar'da doğmuşum ben. Memleketime iyi bak
![]()
Ygs, Lys Mode: ON.
Haxball'da tanıştık keşke orada tanışmasaydık.Forvette Guiza kalede ZapataUmarım kalıcı olursun.
Hoşgeldin. İyi forumlar![]()
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
hoşgeldin iyi forumlar![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)