Üyelerimizin Köşesi Kategorisinde ve Tanışma Mekanı Forumunda Bulunan Ada GenÇlikTen Sevgiler.) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Öncelikler herkese bol gollü,kupalı,bol şampiyonluklu oyunlar diler ve bu yıl FM 'nin Türkçe olması dileğiyle gireyim.Adım Murat Altay. 19 Yaşında ...
Öncelikler herkese bol gollü,kupalı,bol şampiyonluklu oyunlar diler ve bu yıl FM 'nin Türkçe olması dileğiyle gireyim.Adım Murat Altay. 19 Yaşında İstanbul üniversitesinde öğrenciyim.Fanatik KuşadasıSpor Taraftarıyım.Kuşadalıyım.Kuşadası İzmir'e bağlı olduğunu sanan arkadaşlar vardır fakat malasef Aydına bağlıdır.Ada GençLik lafını merak edenler olabilir.Kuşadasına çevre il ve ilçelerde kısaca aDa derler.ADalı olmaktan övünç duyarımFm ile tanışıklığım geçen yıla dayanır onda da fazla oynamadım ama kendimce iyi başarılar elde ettim 3 aylık süre zarfında.Ama bu siteye girdikten sonra baya şey öğrendim ve daha fazla zevk almaya başladım.Bu siteden FMnin sadece 4-4-2 ayarlayıp oynamak olmadığını anladım her neyse çok konustum iyi forumlar ve elenceler
![]()
"Deplasman Otobüsünün Buğulu Camına Yazıyordum İsmini, Tam Kalp ♥ Yapacaktım Ki,Hain Bir Taş Çekemedi Sevgimizi."
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)