Esenlikler dilerim,
Siteye hoşgeldiniz, umarım FMG'de bulunduğunuz tüm zaman dilimlerinde zevkli ve güzel vakit geçirirsiniz. Görüşmek üzere..
Üyelerimizin Köşesi Kategorisinde ve Tanışma Mekanı Forumunda Bulunan Selamün Aleykum!. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Adım Enes Murat Tokatlıyım,Bursada okuyom (: yeni geldim siteye!....
Adım Enes Murat Tokatlıyım,Bursada okuyom (: yeni geldim siteye!.
Let's put a smile on that face.!
Esenlikler dilerim,
Siteye hoşgeldiniz, umarım FMG'de bulunduğunuz tüm zaman dilimlerinde zevkli ve güzel vakit geçirirsiniz. Görüşmek üzere..
İletişim : CruellemenT@hotmail.com
Aleykum selam.
Bazen Sessizlik En Büyük Çığlıktır.
Hoşgeldiniz, iyi forumlar.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Hoşgeldin aramıza kalıcı olman dileğiyle...![]()
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Hoşgeldin bende Çorumluyum.Kardeş takımmıyız düşman takımmıyız çözemedim henüz![]()
Hoşgeldiniz.
Bir tek sana tutuldu bu kalpler‚
Sevdanın uğruna tanımaz hiç engel.
Bizim için heves değilsin sen FENER‚
Aşkın bize yeter!
Aleyküm Selam. Hoşgeldin.
Çay veren adam hiç kötü olur mu ?“Manchester formasıyla Fenerbahçe Stadı’nda oynamıştım. Seyirci ve ambians oldukça etkiliydi. Maçı da 3-0 kaybetmiştik. O günden bu yana Fenerbahçe’ye hayranım”Cristiano Ronaldo
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)