Forumdaki mevcut konulardan faydalanabilirsin.
Aklına takılan konularda forumdaki herkes yardımcı olur![]()
Üyelerimizin Köşesi Kategorisinde ve Tanışma Mekanı Forumunda Bulunan İyi Birinden Yardım İstiyorum. Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bu Oyunu Uzun Zamandır Oynuyorum Bu Sene Profesyonel Olma Adı Oldum Küçük Yaşlardan Beri Abimi (Kuzenim) Seyrettim Onun Taktik Anlayışı ...
Bu Oyunu Uzun Zamandır Oynuyorum Bu Sene Profesyonel Olma Adı Oldum Küçük Yaşlardan Beri Abimi (Kuzenim) Seyrettim Onun Taktik Anlayışı Genç Yetenek Anlayışı Beni Hep Etkiledi Ama 3 yıl Önce Evlendi Ve Sürekli Gidip Rahatsız Etmek İstemiyorum Arada Bir Gidip Kariyerine Bakıyorum. Kısacası Bu Forumu Yakından Takip Ediyorum Yaşım 19 İzmir. Bu Forumuda Benim Gibi Takip Eden Bir Arkadaştan Kalan Eğitimimi Tamamlamak İstiyorum Bana Her Konuda Yardım Edebilicek Bi Arkadaş Arıyorum Var İse Benimle Kontak Kurarsa Şimdiden Teşşekkürlerimi Sunarım İyi Bayramlar Hayırlı Cumalar. Bol Trasnferler![]()
Tek Sıkıntım Antrenman Programım Var Sağolsun Bu Siteden İndirdim O Programın Daha Hızlı İşler Bi Şekil Alması için Ne Yapmam Gerek Onu Bilmek İstiyorum.
Antrenman programının derecesini biraz daha yükseltebilirsin ama bu da sakatlık sorunlarına yol açabilir.Özel olarak gelişmesini istediğin bir oyuncu varsa onun takımda aynı bölgede oynayan fakat daha tecrübeli bir oyuncudan ders almasını sağlayabilirsin.
Bu Antranör deki Yıldız Dağılımı Nasıl Yapmamı Tavsiye Edersiniz Ben Adamların Genel Puan Durumuna Göre Yaptım.
Teşşekkür Ederim Bu Arada.
Otomatik olarak ataman daha doğru olur bence. Özelliklerine göre yıldız dağıtacaktır.
Bazen Sessizlik En Büyük Çığlıktır.
Onu Deniyorum Şimdi Yararlı Olur İnşallah Fazlada Yüklenmek İstemiyorum Coca cola 2.league Crewe Yönetiyorum Zaten Oyuncular az Sakatlanıpta Adamsız Kalmıyalım![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)