twitter facebook steam
Konuda toplam 5 mesaj bulunuyor.

Merhabalar =)

Üyelerimizin Köşesi Kategorisinde ve Tanışma Mekanı Forumunda Bulunan Merhabalar =) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba Arkadaşlar Ben Ömer 20 Yaşındayım Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum Şu An Askerim İzine Geldim Fm 2010'nun Tr Yamasını Burdan ...

Genç Star Shade.Anqer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Ekim 2010
    Nereden
    İstanbul

Merhabalar =)

Merhaba Arkadaşlar Ben Ömer 20 Yaşındayım Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum Şu An Askerim İzine Geldim Fm 2010'nun Tr Yamasını Burdan Almıştım Fm 2011 Bekliyorum Ne Zamana Cıkar Acaba Bilgisi Olan Var Mı ? Aralık'a Kadar Zamanım Var Herkese İyi Forumlar Başarılar.

Yıldız Oyuncu Kerem Sevim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Ağustos 2009
    Nereden
    İstanbul
    Hoşgeldin.Ancak Aralık ayına yetişme olasılığı yok.Çünkü %100 e yakın bir çeviri söz konusu ve sıfırdan başlanıyor.Askerliği bitir gel rahat rahat oynarsın.
    Boys Of Hell 34!

"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum."

Cristiano Lucarelli

Katılış
    15 Ekim 2010
    Nereden
    İstanbul
    Sağlık Olsun Belki Gidene Yakın %50'Sini Yayınlarlarsa Oynarız İngilizce Bİliyorum Bilmiyorum Değilde O Oyunu Oynamak İçin Büyük Bi İngilizce Bilgin Olması Lazım %50 Sini İnşallah Verirler

Yeni Üye Tony1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    Eskişehir/Kütahya
    Alıntı Shade.Anqer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağlık Olsun Belki Gidene Yakın %50'Sini Yayınlarlarsa Oynarız İngilizce Bİliyorum Bilmiyorum Değilde O Oyunu Oynamak İçin Büyük Bi İngilizce Bilgin Olması Lazım %50 Sini İnşallah Verirler
    Öncelikle foruma hoşgeldin
    Türkçe yama %50 oldu diye falan parça parça çıkartılmayacak o yönden beklenti içinde olmayınız.

Katılış
    15 Ekim 2010
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı abdullah başlık Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle foruma hoşgeldin
    Türkçe yama %50 oldu diye falan parça parça çıkartılmayacak o yönden beklenti içinde olmayınız.
    Üzüldüm Benim İçin Çok Büyük Bi Hayal Kırıklığı Oldu Ama Üzülsekte Fayda Etmez Hayırlısı Olsun Demekten Başka Birşey Kalmıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA