Hoşgeldin.Ancak Aralık ayına yetişme olasılığı yok.Çünkü %100 e yakın bir çeviri söz konusu ve sıfırdan başlanıyor.Askerliği bitir gel rahat rahat oynarsın.![]()
Üyelerimizin Köşesi Kategorisinde ve Tanışma Mekanı Forumunda Bulunan Merhabalar =) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba Arkadaşlar Ben Ömer 20 Yaşındayım Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Diliyorum Şu An Askerim İzine Geldim Fm 2010'nun Tr Yamasını Burdan ...
Merhaba Arkadaşlar Ben Ömer 20 Yaşındayım Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar DiliyorumŞu An Askerim İzine Geldim Fm 2010'nun Tr Yamasını Burdan Almıştım Fm 2011 Bekliyorum Ne Zamana Cıkar Acaba Bilgisi Olan Var Mı ?
Aralık'a Kadar Zamanım Var Herkese İyi Forumlar Başarılar.
Hoşgeldin.Ancak Aralık ayına yetişme olasılığı yok.Çünkü %100 e yakın bir çeviri söz konusu ve sıfırdan başlanıyor.Askerliği bitir gel rahat rahat oynarsın.![]()
Boys Of Hell 34!
"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum."
Cristiano Lucarelli
Sağlık Olsun Belki Gidene Yakın %50'Sini Yayınlarlarsa Oynarız İngilizce Bİliyorum Bilmiyorum DeğildeO Oyunu Oynamak İçin Büyük Bi İngilizce Bilgin Olması Lazım %50 Sini İnşallah Verirler
![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)