twitter facebook steam
Konuda toplam 4 mesaj bulunuyor.

Çaykur Rizespor Artık 4 Büyüklerden Biri! 2014-2015 Sezonu

FM 2012 Kariyerleri Kategorisinde ve Takımını Tanıt Forumunda Bulunan Çaykur Rizespor Artık 4 Büyüklerden Biri! 2014-2015 Sezonu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar Çaykur Rizespor Artık 4 Büyüklerden Biri ! Çaykur Rizespor Takımında Kariyere Başladım Ve 1 Bank Asya 1.Lig Şampiyonluğu Kazandım ...

Gelecek Vaadeden KinqReaL95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ocak 2012
    Nereden
    Istanbul / Beykoz

Çaykur Rizespor Artık 4 Büyüklerden Biri! 2014-2015 Sezonu

Arkadaşlar Çaykur Rizespor Artık 4 Büyüklerden Biri ! Çaykur Rizespor Takımında Kariyere Başladım Ve 1 Bank Asya 1.Lig Şampiyonluğu Kazandım Ve Süper Lig'e Çıktığım Sezon Türkiye Kupası Şampiyonu Oldum.Ve O Şampiyonluktan Kazandığım Paraları Birikim Yapıp 2014-2015 Sezonunda Patlama Yarattım.Bu Birikimde Aldığım Serbest Oyuncuları Daha Pahalıya Satarak,Regen Oyuncuları Ucuza Alıp Satarak Ve Süper Lig'de Kazandığım Bazı Maçlardan Gelen Primlerle Yaptım.2014-2015 Sezonu Çaykur Rizespor Kadromu Sizlerle Paylaşıyorum;
    Bu Kadroda Regen Oyuncularda Mevcut ve Bazı Tanıdık İsimlerde,Regen Oyuncuların Yeteneklerini Merak Eden Arkadaşlarada Buyrun Profil Resimleri ;Safii PolatMarcus AbialaZiya HasanogluDiasAsanda NdlambeGuillermo LatiniBuda Aldığım Sonuçlar
    Konu Tony1905 tarafından (05 Şubat 2012 Saat 16.25 ) değiştirilmiştir.

Takım Oyuncusu Shampion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    21 Mart 2010
    Nereden
    Eskişehir
    güzel regenler sağlam ..

Gelecek Vaadeden KinqReaL95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ocak 2012
    Nereden
    Istanbul / Beykoz
    Teşekkürler Şunuda Belirtim Kullandığım Taktik İse Bu Konuda => http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...i-oynayin.html

Gelecek Vaadeden emre312 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    11 Ağustos 2011
    Nereden
    İstanbul-İnci
    Marcus Abiala baya bi ilgimi çekti
    Biz girsek mezara evladıma miras bu sevda...♥... fenerbahçe......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA