güzelregenler sağlam ..
FM 2012 Kariyerleri Kategorisinde ve Takımını Tanıt Forumunda Bulunan Çaykur Rizespor Artık 4 Büyüklerden Biri! 2014-2015 Sezonu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar Çaykur Rizespor Artık 4 Büyüklerden Biri ! Çaykur Rizespor Takımında Kariyere Başladım Ve 1 Bank Asya 1.Lig Şampiyonluğu Kazandım ...
Arkadaşlar Çaykur Rizespor Artık 4 Büyüklerden Biri ! Çaykur Rizespor Takımında Kariyere Başladım Ve 1 Bank Asya 1.Lig Şampiyonluğu Kazandım Ve Süper Lig'e Çıktığım Sezon Türkiye Kupası Şampiyonu Oldum.Ve O Şampiyonluktan Kazandığım Paraları Birikim Yapıp 2014-2015 Sezonunda Patlama Yarattım.Bu Birikimde Aldığım Serbest Oyuncuları Daha Pahalıya Satarak,Regen Oyuncuları Ucuza Alıp Satarak Ve Süper Lig'de Kazandığım Bazı Maçlardan Gelen Primlerle Yaptım.2014-2015 Sezonu Çaykur Rizespor Kadromu Sizlerle Paylaşıyorum;
Bu Kadroda Regen Oyuncularda Mevcut ve Bazı Tanıdık İsimlerde,Regen Oyuncuların Yeteneklerini Merak Eden Arkadaşlarada Buyrun Profil Resimleri ;Safii PolatMarcus Abiala
Ziya Hasanoglu
Dias
Asanda Ndlambe
Guillermo Latini
Buda Aldığım Sonuçlar
Konu Tony1905 tarafından (05 Şubat 2012 Saat 16.25 ) değiştirilmiştir.
güzelregenler sağlam ..
TeşekkürlerŞunuda Belirtim Kullandığım Taktik İse Bu Konuda => http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2...i-oynayin.html
Marcus Abiala baya bi ilgimi çekti![]()
Biz girsek mezara evladıma miras bu sevda...♥... fenerbahçe...♥...
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)