twitter facebook steam
Konuda toplam 10 mesaj bulunuyor.

Swindon Town | 1. Sezon

FM 2012 Kariyerleri Kategorisinde ve Takımını Tanıt Forumunda Bulunan Swindon Town | 1. Sezon Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> SwindonTownFC.png Evet arkadaşlar normalde Beşiktaş'lıyım diğer kayıdımda Beşiktaş'ı yönetiyordum ama play-off saçmalığı yüzünden hevesim iyice kaçmıştı oyundan soğuyacaktım ki alt ...

Genç Star S.Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Ocak 2012
    Nereden
    Üsküdar

Swindon Town | 1. Sezon

SwindonTownFC.png

Evet arkadaşlar normalde Beşiktaş'lıyım diğer kayıdımda Beşiktaş'ı yönetiyordum ama play-off saçmalığı yüzünden hevesim iyice kaçmıştı oyundan soğuyacaktım ki alt liglerden efsane yaratma çabasına koyuldum. Vee İngiltere npower league 2 takımlarından Swindon Town yönetimini aldım. (Sanırım İngiltere liginin 3 ligi oluyor.
    Türkiye'ye göre) 16 bin kişilik stadımız var. Klübün 2.2 milyon € değeri var ama 8 milyon € borcu mevcut bunun 6.5 milyon €'su başkana Klubü premier ligden Man city ve bolton klupleri destekliyor futbolcu kiralamak bakımından. Klupte sadece 5 antrenör 1 doktor 2 gözlemci mevcut daha fazla alamıyorum alabildiğmiz en iyilerini aldım. Antrenman tesisleri 3 yıldız. Takımın bu sene çıkması için çok iyi kadro kurdum seneyede iş yapabilecek bir kadro oyun datasını saat 4te açtım daha yeni yeni toparladım herşeyi. Bu sene şampiyon olup Npower lig 1'e çıkmayı hedefliyorum ve Lig kupasında sürpriz yapmak amacım. Ligde durumum şu an 5te galibiyet yaptım ve bu arada 2 tane lig kupası maçı oynadım ilk oynadığım takım Westham Bende sizin gibi yenlieceğimi düşünüyorum ama deplasmanada 2-0 ile eledim kendilerini bu benim için acayip sürpriz oldu. '. turda Cardiff ile eşleştim bunu hayli hayli yenerim diye düşündüm maç penaltılara kadar uzadı ve penaltılarda 3-2 eleyip 3. tura kaldım ve artık rakibim daha kolay Sheffield Wednesday. (Bu maçı daha oynamadım ) Transfer bütçem 250 bin €. Vee en sevmediğim olay çalışma izni alamayışım. Diğer arkadaşlara kariyerlerinde başarılar diyorum hedef premier lig 4 sezon sonra umarım kayıpsız çıkarım

Şu ana kadar oynadığım maçların sonucu:

Adsız0.png

Westham maç skoru:

Adsız00.png

Cardiff maç skoru:

1.png
    Eklenen Resim Ön İzlemesi Eklenen Resim Ön İzlemesi
    • Dosya tipi: gif Adsız0.gif (203.6 KB (Kilobyte), 40x kez indirilmiştir)
    Konu S.Y. tarafından (24 Ocak 2012 Saat 20.51 ) değiştirilmiştir.

Siteden Uzaklaştırıldı HuseyinK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    24 Ocak 2012
    Nereden
    İstanbul
    West Ham güzel olmuş.

Gelecek Vaadeden NonamE42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    06 Temmuz 2011
    Nereden
    Konya
    Kariyer Açmak İçin Yeterli Mesaj Sayınız Yok...

Katılış
    18 Ocak 2012
    Nereden
    Üsküdar
    Şu an ki lig durumu:

Adsız110.png

Lig Kupası 3 tur maçım Sheffield Wednesday:

Adsız984.png

Lukas Magera - Timişoara'dan - Serbest

Adsız55.png

James Beattie - Rangers'tan - Serbest

Adsız54.png

Jean-Jacques Rocchi - Bastia'dan - Serbest

1.png

Katılış
    18 Ocak 2012
    Nereden
    Üsküdar
    Lig Kupası 4 tur maçım Bolton ile:

10.png

Bilmiyoum okuyanların aklına belkide geliyordur kaç kere load game yapıyor acaba diye. Tüm samimiyetimle söylüyorum oyunumda load game yok zaten pc'im çok ağır zar zor ilerliyorum kasıla kasıla load game yapmama dısat yok.

Bolton benim destekçi kulübüm ve yenebileceğimi asla düşünmemiştim 1-0 yendim ve takımımın en skorer forveti ve penaltı özelliği 19 olan futbolcum penaltı kaçırdı.

Çeyrek finale kadar çıktım takım gerçekten çok iyi gidiyor çok sağlam serbest transferler ile güçlendirdim takımımı yukarıdada profilleri var transferlerin. Diğer bir kaç tane daha futbolcu var onlarıda koyucam ama pc çok kastığı için bir süre sonra sıkılıyorum prtscrn yapmaktan

Ligde durum gayet iyi 15 maçta 14 galibiyet 1 beraberlik 32 gol atıp 10 gol yedim.

Bu sene npower lig 1'e çıkmam garanti sanırım böyle sağlam devam edersem.

Katılış
    18 Ocak 2012
    Nereden
    Üsküdar
    Edit..

Gelecek Vaadeden Efdal95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Aralık 2010
    Nereden
    Ankara
    Bloglar
    1
    Lukas Magera çok iyi bir oyuncu. Orta sahanın ortasında oynatıyordum ben çok verimli bir oyuncu gerçekten.

Katılış
    18 Ocak 2012
    Nereden
    Üsküdar
    Alıntı Efdal95 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lukas Magera çok iyi bir oyuncu. Orta sahanın ortasında oynatıyordum ben çok verimli bir oyuncu gerçekten.

Evet ama tam manada verim alamıyorum. Hangi rolde oynatıyorsun ?

Katılış
    18 Ocak 2012
    Nereden
    Üsküdar
    Lig kupasında çeyrek finale çıkmıştım Tottenham ile eşleştim ve artık umudum kalmamıştı ama çok güzel bir futbol oynatıp maçı penaltılara kadar götürdüm. Ama penaltılarda tecrübesizliğin kurbanı oldum.

22.png

Gelecek Vaadeden Efdal95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Aralık 2010
    Nereden
    Ankara
    Bloglar
    1
    Çok yönlü oyun kurucu olarak oynatmıştım 2. sezona başlarken satmıştım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA