Allah ' a emanet gidiyor bu ekip yine galiba. İnceleme ekibinin lav edilmesi kanaatindeyim. Üyeler kendileri inceleme ekibinden daha fazla araştırma yapıyor.
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan İnceleme Ekibimiz Belli Olmuştur Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Viper Thorne Nickli Üyeden Alıntı Onu ben genel olarak söyledim yani illa inceleme yapmak için ekibe girmeyi beklemek gerekmiyor Tamam ...
Allah ' a emanet gidiyor bu ekip yine galiba. İnceleme ekibinin lav edilmesi kanaatindeyim. Üyeler kendileri inceleme ekibinden daha fazla araştırma yapıyor.
bir türlü tutunamadı bu ekip. daha önce bir operasyona gidilmişti. tekrar gidilecek gibi.
Follow your own path and let the others talk.
DANTE
ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
twitter.com/SyNdRoMe23
Ekib'in başına tecrübeli birisi olmadığı sürece yıkılır gider.
Ben kendi adıma özür diliyorum. Gerçekten çok fazla aksattım. Ekipte değilken daha çok inceleme yapıyordum. Şimdi sorumsuzca davranıyorum. Hoş çok yoğunum bu yıl, ekibe girmemde saçma oldu. Benim önerim bu inceleme ekibi olayını kaldırmak. Normal üyeler inceleme yapıyor zaten. Fakat üyeleri yenileyeceğiz dersenizde saygım sonsuz, bir şey diyemem.
Barbaros meydanında dün gibi sevdan...
İnceleme ekibi projesi belki geçici olarak belki de tamamen iptal edilmiştir.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)