FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan Van'da yaşanan büyük acıyı hafifletebiliriz! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhaba sevgili arkadaşlar. Bildiğiniz üzere Van ilimiz başta olmak üzere ülkemiz büyük bir felaket yaşadı. Bunun önüne geçemeyiz ancak acının ...
Merhaba sevgili arkadaşlar.
Bildiğiniz üzere Van ilimiz başta olmak üzere ülkemiz büyük bir felaket yaşadı. Bunun önüne geçemeyiz ancak acının daha fazla büyümemesi için elimizden bir şeyler gelebilir.
Bir çoğumuz öğrenci, yapabilecekleri kısıtlı ama ailelerimizi bu konuda bilinçlendirebiliriz. Kendimiz de yapabiliriz elbette.
Evimizde kullanmadığımız giysilerden tutun battaniyelere vs. kadar her şeye ihtiyacı olanların mevcut olduğunu öğreniyoruz. Bu konuda MNG Kargo ve PTT'lerden de ücretsiz kargo desteği mevcut. İşimize yaramayan giysileri oraya ücretsiz olarak gönderebiliriz. Aynı şekilde hemen her belediyede de yardım toplandığını biliyoruz. Siz öncü olmak üzere ailelerimizden gelen bu katkılar çok önemli olabilir. Aynı şekilde KIZILAY için 2868'e boş; AKUT için 2930'a AKUT yazarak 5 TL'lik bir katkıda da bulunabilirsiniz. Suya bile çok ihtiyaçları var, anlayışınız içni teşekkürler. En azından biz de 1-2 kişinin kurtarılmasına yardımcı olursak, ne mutlu bize diye düşünerek açtım konuyu.
İyi geceler. Kara bulutlar bir an önce kalksın inşallah.
---------- Post added at 01.53 ---------- Previous post was at 00.41 ----------
Depremzedeler için acil ihtiyaçlar: İç çamaşırı, yün çorap, bebek bezi, kadın pedi, mama, battaniye ve bilimum giysi olarak belirlenmiş. Bilmediğiniz kurumlara yardım yapmaktansa, güvenilir insan ve kurumlara yardım yapmanız herkesin yararına olacaktır.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)