Aldığımız şehit haberlerinden dolayı her ne kadar hayırlı bir bayram olmasada, hepinize iyi bayramlar Allah şehit ailelerine sabır versin yarın sabah yaşıyacakları acıyı düşünmek bile istemiyorum.
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan 30 Ağustos Zafer Bayramınız ve Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Yarın Bayram'ın İlk Günü.Tüm FMG Üyelerinin Ramazan Bayramı Mübarek Olsun....
Aldığımız şehit haberlerinden dolayı her ne kadar hayırlı bir bayram olmasada, hepinize iyi bayramlar Allah şehit ailelerine sabır versin yarın sabah yaşıyacakları acıyı düşünmek bile istemiyorum.
Ramazan Bayramınız ve 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun. Herkese hayırlı bayramlar olsun.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Sevdiklerinizle nice hayırlı bayramlar.
Konu sanyamac tarafından (30 Ağustos 2011 Saat 12.55 ) değiştirilmiştir.
Herkese hayırlı bayramlar.
Boys Of Hell 34!
"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum."
Cristiano Lucarelli
Ramazan Bayramınız ve 30 Ağustos Zafer Bayramınız kutlu olsun.Herkese hayırlı bayramlar...
Ramazan Bayramımız Mübarek, 30 Ağustos Zafer Bayramımız da Kutlu Olsun.. Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.
Football Manager bir yaşam biçimidir.
Daha nice bayramlara inş. Bayramınız mübarek olsun
Fatih kalksa mezarından ne ben onu tanırım ne o beni tanır ama istanbul'u bizanslılar almış deyip bir daha savaşır.
Sevdiklerinizle nice bayramlara![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)