twitter facebook steam
Toplam 4 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 33 mesaj bulunuyor.

Exvision aramıza katıldı!

FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan Exvision aramıza katıldı! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Soccercenter'dan tanıdığımız Exvision yani Şafak Kuter, Administrator rütbesi ile FMGraphics.net ailesine katılmıştır. Exvision, sitenin ilk kuruluş günlerinden bu yana FMGraphics.net ...

kurucu admin Adem Özkur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    Turkuaz

Thumbs up Exvision aramıza katıldı!

Soccercenter'dan tanıdığımız Exvision yani Şafak Kuter, Administrator rütbesi ile FMGraphics.net ailesine katılmıştır. Exvision, sitenin ilk kuruluş günlerinden bu yana FMGraphics.net için desteğini göstermiş bulunmaktaydı.

Şafak Kuter (Exvision) kimdir?

Hepimizin yakından tanıdığı, 2000'li yıllardan beri Football Manager ve Championship Manager oyunları için bir çok eklenti ve grafik çalışmasında bulunan Exvision 27 yaşında.

Exvision'ın aramıza katılmış olmasını canı gönülden tebrik ediyor, hoşgeldin diyorum.

Diğer Haberler:

Her ne kadar Exvision yani Şafak abi kadar önemli haberler olmasa da, bir kaç duyurum olacak.

Anasayfamız tamamen yenileniyor! Kendine özgün bir portal haline getirilecek olan anasayfamızdan daha verimli bir şekilde yararlanabileceksiniz.

Forumumuz tamamen yenileniyor! Forumdaki değişikliğin en başlıcası tema olacak. Yepyeni bir FM 2012'ye yakışacak bir tema ile geliyoruz. Anasayfa ve Forum kodlamaları ile temaları tarafımdan yapılacak. İlerki günlerde bu konu hakkında daha detaylı bilgileri sizlere sunacağım.

Ayrıca hepimizin yakından tanıdığı bir site olan FMScout.com ile bir anlaşma yapacak olduğumuzun haberini vermek isterim. Kendileri dünyanın tüm ülkelerinden Football Manager affiliate siteleri ile bir topluluk kurmak istiyor, biz de Türkiye ekibi olarak bu toplulukta yerimizi alacağız...

Saygılar, sevgiler.
    elazulreal, Ömer Aktaş, Exvision ve 7 üye daha bu mesajı beğendi

Bölüm Yöneticisi Mythosman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    26 Ocak 2009
    Nereden
    Bursa
    Exvision hoşgeldin

Ein Leben Lang elazulreal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Haziran 2007
    Nereden
    ODTÜ
    Abim gelmiş hoşgelmiş Şu alemde en sevdiğim kişilerin başında geliyor kendisi, FM konusunda da epey bilgili ve tecrübelidir, kıymetini bilin

Just one more match, i promise...

Tausend Freunde, die zusammenstehn; dann wird der FC Schalke niemals untergehn

administrasdsdf Alessio Nikky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Haziran 2007
    Nereden
    english.ltf
    Hoşgeldin Şafak abi
    You have a voice, don't lose it
    You have a choice, so choose it
    You have a brain, so use it

Yıldız Oyuncu TDurden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Ocak 2009
    Nereden
    İzmir
    Hoşgeldin Şafak abi diyelim. Değişimin başlamasına da sevindim en kısa zamanda bekliyoruz.

Yıldız Oyuncu CaqataY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Temmuz 2009
    Nereden
    Ankara
    Hoşgeldin Şafak abi. Sitenin değişim sürecine girmeside sevindirici. Umarım bu yeniliklerle beraber sitedeki azalan durgunluk tamamen kalkar.
    Çay veren adam hiç kötü olur mu ?
    “Manchester formasıyla Fenerbahçe Stadı’nda oynamıştım. Seyirci ve ambians oldukça etkiliydi. Maçı da 3-0 kaybetmiştik. O günden bu yana Fenerbahçe’ye hayranım”
    Cristiano Ronaldo

Yıldız Oyuncu Majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Kasım 2007
    Nereden
    İstanbul
    Bu yıl inşallah uzun süredir beklediğim değişim gerçekleşir, FM 12 ile birlikte FMGraphics eski günlerine döner.

İyi bir hamle olmuş.

Hasta Siempre Exvision - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    18 Ekim 2007
    Nereden
    Ankara
    Teşekkürler arkadaşlar.

Eskiler az çok tanır beni. cmturkey.net sitesinin kurucularından birisiydim. CM03-04 dönemlerindeydi sitemizi kurduğumuzda. O döneme göre iyi bir kitleye sahiptik. Site tam zirvedeyken özel hayatımızdaki aksaklıklar yüzünden karar alarak sitemizi kapattık ve SCN çatısı altında görevimize devam ettik.

Yedi sene SCN çatısı altında görev yaptım. Güzel işlere imza atıp güzel insanlarla tanıştım. Şimdi de buradayım. Öğleyin görevimi bıraktım akşam kendimi burada buldum. Adem sayesinde oldu biraz. Buraya gelmeyi hiç aklıma getirmemiştim. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum tekrardan. FM kariyerimin son dönemlerinde sizlerin yanında olmaktan ve sizlere yardım edecek olmaktan mutluluk duyuyorum.

(Bu arada Yasin benden kurtuluşun yok. Peşini bırakma gibi niyetim yok.)

Saygılarımla.
    Konu Exvision tarafından (16 Eylül 2011 Saat 10.39 ) değiştirilmiştir.
    Adem Özkur ve elazulreal bu mesajı beğendi.
    Football Manager bir yaşam biçimidir.

Dünya Yıldızı Özgür Çetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Mart 2008
    Nereden
    Balıkesir/AKÇAY
    Hoşgeldin REisÇok iyi anlaşacagız senle
    "Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
    "Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
    İBRAHİMOVİÇ

MeLih Razor_332 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    14 Aralık 2008
    Nereden
    The Paris of the East
    Hoşgeldin aramıza birlikte nice güzel vakitler görmek dileğiyle görevinde başarılar dilerim ve umarım ki eski FMG'yi görürüz kurtuluruz bu durgunluktan.

Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
    Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
    Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
    Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
    KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!

Toplam 4 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA