Hayırlı olsun. Hepsi doğru seçim forumda emeği olan insanlar. Yeni görevinde başarılar diliyorum hepinize.
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan FMGraphics yönetici değişiklikleri [27.07.11] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Yönetici ve moderatör arkadaşları aradığımızı belirtmiştik. Gelen başvuruları adminler olarak kendi aramızda değerlendirerek 4 yönetici arkadaşı ve 2 moderatör arkadaşı ...
Yönetici ve moderatör arkadaşları aradığımızı belirtmiştik. Gelen başvuruları adminler olarak kendi aramızda değerlendirerek 4 yönetici arkadaşı ve 2 moderatör arkadaşı görevlendirdik.
Sitemiz üyelerinden Arda Korkmaz ve Mythosman nickli arkadaşlarımız Football Manager kısımlarından sorumlu bölüm moderatörü olarak görevlendirildiler.
Yöneticilik başvuruları yapan SyNdRoMe, youngthug, L[4]mp[4]rd ve Özgür Çetin de yeni yöneticiler olarak aramıza katıldılar.
Tekrar hoşgeldiniz arkadaşlar. FMGraphics.Net adına hayırlı olsun diyorum.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Hayırlı olsun. Hepsi doğru seçim forumda emeği olan insanlar. Yeni görevinde başarılar diliyorum hepinize.
Herkese hayırlı olsun.
Rütbe atlamayı bekliyodum ama olmadı. Neyse ufak bi kırgınlık var tabi.![]()
Çay veren adam hiç kötü olur mu ?“Manchester formasıyla Fenerbahçe Stadı’nda oynamıştım. Seyirci ve ambians oldukça etkiliydi. Maçı da 3-0 kaybetmiştik. O günden bu yana Fenerbahçe’ye hayranım”Cristiano Ronaldo
Hayırlı olsun arkadaşlar.![]()
Boys Of Hell 34!
"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum."
Cristiano Lucarelli
Hayırlı olsun Herkese
Hayırlı Olsun Herkese (bu arada teşekkürler)
Hepimize hayırlı olsun.![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)