Çevrimiçi çevrimdışı olayı yazı ile değil de renk ile başka bir yerde belirtilebilir . Ama genel olarak harika.
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan Yeni Tasarım [20.05.2011] Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Eski temaya gore cok cok daha iyi olmus yapanlarin emegine saglik...
Eski temaya gore cok cok daha iyi olmus yapanlarin emegine saglik
S.G.S
Çevrimiçi çevrimdışı olayı yazı ile değil de renk ile başka bir yerde belirtilebilir . Ama genel olarak harika.
Şükürler olsun ki Galatasaraylıyım . Başımız Dik , Alnımız Ak.
Tema gayet güzel olmuş bir kaç düzenleme ile daha güzel bir hale gelebilir benim dikkatimi çeken nokta profil resmi olmayanlara defaul bi avatar ayarlansa daha iyi olur şu halde çevrimiçi yazısı ile nick birbirine girmiş şekilde
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
You have a voice, don't lose it
You have a choice, so choose it
You have a brain, so use it
Follow @alessionikky
Bence tam oturdu bu tasarım, teşekkür ediyoruz.
3 gündür kullanıyorum açıksası negatif birşey göremedim
Yeni farkettigim özelliklerden biride mesaj geldigi zaman sol alt köşede mesajınız var diyor "Açıkçası bu çok güzel olmuş rahat ulaşabiliriyoz
2) Farkettimde yeni tema ile birlikte bir canlılık geldi siteye.Açılan konulara falan cevaplar geliyor hemen
3)Alınan begeni sayısı eklenmiş.Çok güzel oldu.Ömer Kardeşimizin ellerine gözlerine sağlık .Tabiki tüm yöneticilerimizin)
"Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
"Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
İBRAHİMOVİÇ
Tema'yı 1 kaç dakikalığına denedim ve düzgün bulmadığımı söylemiştim uzun süre bir kullanayım dedim gerçekten diğer temadan daha aktif ve kolay kullanımı, görünüşü sade olması biraz kaliteyi aşağıya çekiyor ama diğerinden daha kullanışlı.
eski temaları deniyordum,nasıl diye birini denedim ve eskiye dönemedim nasıl dönecem acaba sadece anasayfa acılıyor forum sayfası acılmıyor.Sol üstte vbulletin yazıyor yardımcı olabilirmisiniz.(meraklı olmanın sonu![]()
Mobile Style denedin galibaOrta kısımda Tam site yazısına tıkla. Yani şu kısım
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)