Özel üyeliği layık gören FMG yönetimine teşekkür ederim. Diğer yönetici arkadaşlara başarılar dilerim![]()
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan Yönetim değişiklikleri açıklandı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Merhabalar, 12 Aralık'ta açılan başvurular sonrası gelen 60'ın üzerinde başvuruyu değerlendirmeye aldık ve yönetime kimlerin katılacağını belirledik. Yeni yöneticiler: HeadMan, ...
Merhabalar,
12 Aralık'ta açılan başvurular sonrası gelen 60'ın üzerinde başvuruyu değerlendirmeye aldık ve yönetime kimlerin katılacağını belirledik.
Yeni yöneticiler: HeadMan, CruellemenT, Kerem Sevim
Yeni özel üyeler: L[4]mp[4]rd, C.Mazi
Yeni moderatörler: Ermee (Football Manager bölümü), GocaogLan (Basketbol ve Diğer Sporlar bölümü), Alex Ferguson (FM 2011 genel ve Sohbet bölümü), Aykut Aydın (Football Manager bölümü ve Futbol & Tüm Sporlar bölümü), Caqatay (Futbol ve Tüm Sporlar bölümü)
Yeni arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diler, tebrik ederiz.
Özel üyeliği layık gören FMG yönetimine teşekkür ederim. Diğer yönetici arkadaşlara başarılar dilerim![]()
Arkadaşlarımın Yeni Renk ve Görevleri Hayırlı Olsun..
Eski Nick:Toto Tamuz
Gökyüzünde Turnam Katar
Yiğit Olan Nasıl Yatar?
Asanlardan,Kesenlerden
Mustafa Bey,Hesap Sorar
Herkese hayırlı olsun. Moderatörlerede mi renk versek ne![]()
Çay veren adam hiç kötü olur mu ?“Manchester formasıyla Fenerbahçe Stadı’nda oynamıştım. Seyirci ve ambians oldukça etkiliydi. Maçı da 3-0 kaybetmiştik. O günden bu yana Fenerbahçe’ye hayranım”Cristiano Ronaldo
Tüm arkadaşlarımın yeni görevleri hayırlı olsun.
Carvalhal!
Hayırlı olsun herkese
İletişim:burak_w0@hotmail.com
Herkese hayırlı uğurlu olsun.
Bazen Sessizlik En Büyük Çığlıktır.
Moderatörlerin de bir rengi olacak mı acaba ?
Eski Nick:Toto Tamuz
Gökyüzünde Turnam Katar
Yiğit Olan Nasıl Yatar?
Asanlardan,Kesenlerden
Mustafa Bey,Hesap Sorar
Benim ve diğer arkadaşlarımın yeni görevleri hayırlı olsun.Bizi bu göreve seçen yönetime teşekkür ederim.
Boys Of Hell 34!
"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum."
Cristiano Lucarelli
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)