Tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun..
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan Bayramınız Mübarek Olsun... Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Tüm islam aleminin Kurban Bayramını kutlar, sağlıklı ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dileriz.. FMGraphics Yönetimi...
Tüm islam aleminin Kurban Bayramını kutlar, sağlıklı ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dileriz..
FMGraphics Yönetimi
"Şαmpiyon olmαk mümkün, FENERBAHÇE olmαk imkαnsızdır."
İslam Çupi
Tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun..
Boys Of Hell 34!
"Livorno'yu eşimden daha çok sevdiğimi söylüyorlar. Bu kesinlikle yanlış. Eşimi de en az Livorno kadar seviyorum."
Cristiano Lucarelli
Eyvallah . Cümleten.
Şükürler olsun ki Galatasaraylıyım . Başımız Dik , Alnımız Ak.
Herkese huzurlu, sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim. Ayrıca ülke olarak kurbanlık hayvanları işkence çektirmeden, gelenek ve göreneklerimizi kendimize yakışır bir şekilde yerine getirmemiz dileğiyle.
"Sarı-Kırmızılı renklere küçüklükten beri hayrandım. Galatasaray İzmir'e geldiğinde okuldan kaçar, maça giderdim. Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş, köklü bir inançtır. Galatasaray'ı işte bunun için tercih eder ve Galatasaraylılığım ile her zaman gurur duyarım.." Metin OKTAY
İyi bayramlar![]()
Bir tek sana tutuldu bu kalpler‚
Sevdanın uğruna tanımaz hiç engel.
Bizim için heves değilsin sen FENER‚
Aşkın bize yeter!
Mübarek olsun![]()
arChaNgel ←:winkiss:
Tüm müslümanların kurban bayramı mübarek olsun.
Hepinizin Ve Tum musluman ailesinin bayrami mubarek olsun.
S.G.S
Tüm İslam Aleminin bayramı mübarek olsun..
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)