geçen sene muhtemelen kanka bana oy ver gibi şeyler yaşanmıştır olmadığım için hatırlamıyorum amaüye tarafından oylama yapılırsa yine olacaktır. yönetim odasında kendiniz oylayın bence. pazartesiden önce karar veririm katılıp katılmama konusunda.
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan İnceleme Yarışması Başvuruları | Başvurular Tamamlandı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> SyNdRoMe Nickli Üyeden Alıntı incelemeyi pdf yapsak olur mu ? bir de puanlama yöntemi nasıl olacak, kimler belirleyecek, nelere bakılacak ...
PDF değil de forumda yazman daha iyi.
Bütün başvuranlar incelemelerini yayınladıktan sonra, anket açılacak ve üyeler tarafından oylama yapılacak- -en azından şuan için böyle düşünüldü, eğer geçen seneki gibi olaylar olursa yarışmanın tekrarı yapılmaz zaten-. İncelemelerde kendinize has bir stil kullanmanız daha iyi olacaktır.
geçen sene muhtemelen kanka bana oy ver gibi şeyler yaşanmıştır olmadığım için hatırlamıyorum amaüye tarafından oylama yapılırsa yine olacaktır. yönetim odasında kendiniz oylayın bence. pazartesiden önce karar veririm katılıp katılmama konusunda.
Follow your own path and let the others talk.
DANTE
ÖZEL MESAJDAN OYUNLA İLGİLİ SORU SORMAYIN!
twitter.com/SyNdRoMe23
İlk başta pdf veya word olarak düşünmüştüm bende ama sonra o incelemeleri forumda kullanılması çok daha iyi olur ve foruma yazılması ulaşabilirlik olarak daha iyi olur diye düşünmekteyim. Oylama konusunda da bir çözüm bulmamız gerekir dediğin gibi ikili ilişkilerin öne çıkması muhtemel. Belki yönetim olarak karar verilebilir.
"özel üyelerle birlikte, yönetimdeki herkes" ankete oy kullanarak belirleyecek arkadaşlar.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Ad Soyad: Mert Levent
Msn adresi: lampard-90-@hotmail.com
İnceleme yapmak istediği tür: (Takım/ Oyuncu) ikiside
Başvurular 00.00 da kapanacaktır arkadaşlar.
---------- Post added at 23:59 ---------- Previous post was at 23:12 ----------
Başvurular bitmiştir.
Başvuru yapan arkadaşlar incelemelerini bu bölüme konu açarak yapacaklardır.
Yarışma ilgili kurallara da buradan ulaşabilirsiniz.
Sorularınız ve yarışma ile ilgili sohbeti buradan yapabilirsiniz.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)