FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan Forumlarımızda Doğru Türkçe Kullanma Zorunluluğu Hakkında Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Yanlış anlaşılmasın, forumda son günlerde en çok bunu görüyorum, belki düzeltmek isteyen arkadaşlara bir katkım olur. * “Herkez” denilmez “herkes” ...
Yanlış anlaşılmasın, forumda son günlerde en çok bunu görüyorum, belki düzeltmek isteyen arkadaşlara bir katkım olur.
* “Herkez” denilmez “herkes” denilir.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
Edit : Yanlış anlaşılma olmuş![]()
Konu wotkins tarafından (15 Ağustos 2010 Saat 12.13 ) değiştirilmiştir.
Kusura bakmayın ama sadece bu konu içinde herkes dikkat ediyor. Örneğin bazı yöneticilerin imzasında kariyeriyle ilgili resimler var.
Bunun gibi
Evet arkadaşlar, dersimiz Türkçe.![]()
Şaka bir yana gerçekten çok önem vermeliyiz Türkçe'mize. Kendi dilimizden çok başka bir dile sahip çıkıyoruz, anlamak elde değil.
Çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Gerçekten özellikle son zamanlar da Türkçe yazmaya ve konuşmaya hiç özen gösterilmiyor.Elinize sağlık.
Türkçemize sahip çıkmak adına gerçekten güzel bir konuya parmak basmışsınız tebrik ederim.
Ali Bayraktar
İletişim: ali_bayraktar_bursa@hotmail.com
Bazılarıda K harfini q diye yazıyor ya o çok iğrenç bişey mesela yoq flan yazıyorlar.
Gücüne güç katmaya geldik,
Formanda ter olmaya geldik,
Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
Derin bir nefes çektik abbasağadan,
Bir umudum sensin anlıyormusun,
Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)