Arkadaşlar bugünden itibaren FMGraphics'i twitter ve friendfeed'den de takip edebileceksiniz. İşte twitter ve friendfeed iletişim adreslerimiz :
FMGraphics (FMGraphics) on Twitter
FMGraphics - FriendFeed
FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan FMGraphics | Facebook Sayfamız Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Katılmıştım + bütün listemi önerdim...
Katılmıştım + bütün listemi önerdim![]()
Arkadaşlar bugünden itibaren FMGraphics'i twitter ve friendfeed'den de takip edebileceksiniz. İşte twitter ve friendfeed iletişim adreslerimiz :
FMGraphics (FMGraphics) on Twitter
FMGraphics - FriendFeed
Ben de katıldım.Hep destek , tam destek.
Facebook sayfamızı canlandırmak adına sayfayla ilgilenebilecek arkadaşlar arıyoruz.
Bu arkadaş forumlarımızda paylaşılan haberleri, site ile ilgili olan önemli gelişmeleri Facebook sayfamızda paylaşacak.
Eğer bu görevi yerine getirebileceğinizi düşünüyorsanız aşağıdaki şablonu tamamlayıp bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
Kod:Adınız Soyadınız: Facebook profilinizin adresi : Sayfayı ne kadar güncelleyebileceğiniz hakkında kısa bir bilgi:Daha sonrasında başvurular tamamlandıktan sonra yönetim tarafından yapılan seçim sonucuyla göreve layık görülen arkadaşlar Facebook sayfasında yetkilendirilecektirler.
Başvurularınız için son tarih : 7 Ağustos 2010 Cumartesi günüdür.
Sitemizin değerli üyelerinden Burak Çimen Facebook sayfamızda yetkilendirilmiştir.
bende katıldım en kısa zamanda paylaşımları bekliyorum bide arkadaşlar önermeyi bi kısaca öztlerseniz çok saolun
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)