FMGraphics.Net Hakkında Kategorisinde ve Site Duyuruları ve Seçimleri Forumunda Bulunan FMGraphics - Alexa Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Alexa.com ,web sitelerinin trafiği hakkında bilgi veren bir websitesi, Amazon.com 'un bir alt şubesidir. Alexa Rank ise, Alexa Toolbar kullanıcılarının ...
Alexa.com,web sitelerinin trafiği hakkında bilgi veren bir websitesi, Amazon.com 'un bir alt şubesidir.
Alexa Rank ise, Alexa Toolbar kullanıcılarının ziyaret ettiği websitelerinin trafiğini ölçen ve bu trafiğe göre bir sınıflandırma yapan bir puanlama sistemidir.
Sitemizin rankını artırmak için Alexa Toolbar yüklemeliyiz.
Internet Explorer kullanıcıları Alexa - Alexa Toolbar
Google Chrome kullanıcıları için Alexa - Alexa Toolbar
Mozilla Firefox kullanıcıları da buradan Alexa Toolbar yazılımını yükleyebilir.
Saygılar.
Konu Abdullah Başlık tarafından (18 Ağustos 2010 Saat 14.23 ) değiştirilmiştir.
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
Tam olarak ne işe yarıyor Adem abi?
Sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar..
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
kurdum
![]()
Fazla kota gitmez dimi ?
İnsanıHayattaAşktanNefretEttirenTekşey
Kota ile alakası yok dostum.
Facebook | Twitter
Hemen yükledim![]()
Kavgamsın, Sevdamsın, Davamsın, YaLnızLığımsın, KimsesizLiğimsin, Öfkemsin, Sevgimsin, Sen benim Yüreğimsin…
Hüznümde göz pınarLarımdaki bir damLa yaşsın,
Sevincimde havaya kaLkan yumruğum,
Boş vermişLiğimde beni yeniden hayata bağlayansın.
KaLbimi fetheden Sarının Laciverte sevdasını karşılayabilen yegâne sözcüksün FeNeRBaHÇeM..!!
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)