twitter facebook steam
Konuda toplam 2 mesaj bulunuyor.

Böyle Bir Program Arıyorum

Teknoloji Köşesi Kategorisinde ve Programlar Forumunda Bulunan Böyle Bir Program Arıyorum Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar Ses kayıt programı arıyorum.Mesela Masaüstünde Auda Beta kullanıyordum.Diyelim internetten radyo dinleyecegim.Programı açıyordum ve hoparlör stereo yı işaretledikten sonra pcnizin ...

Dünya Yıldızı Özgür Çetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Mart 2008
    Nereden
    Balıkesir/AKÇAY

Böyle Bir Program Arıyorum

Arkadaşlar Ses kayıt programı arıyorum.Mesela Masaüstünde Auda Beta kullanıyordum.Diyelim internetten radyo dinleyecegim.Programı açıyordum ve hoparlör stereo yı işaretledikten sonra pcnizin sesi kapalı olsa bile kayıt yapıyordu sesiyle.Malesef laptopta işe yaramıyorVarmı böyle öneredbileceginiz program
    "Kaç gol attığımın bir önemi yok,önemli olan onları nasıl attığım."
    "Eğer Ajax alt yapısında oynuyorsanız zaten büyük bir yıldızsınız demektir."
    İBRAHİMOVİÇ

Gelecek Vaadeden korsanemre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Kasım 2010
    Nereden
    İstanbul
    camtasia öneririm kardeşim iyi iş yapar
    “En büyük yıldız futbolculara, en iyi stadyuma, en iyi tesislere, en ateşli taraftara, en iyi projelere ve daha nice en iyiye sahip olabilirsiniz ama sahada kazanamazsanız, tüm bunları kimse hatırlamaz.”
    Jose Mourinho

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA