Kendimiz seçemiyoruz diye biliyorum. Yönetim sana seçenekler sunuyor sen onların içinden birisini seçebiliyorsun en iyi ihtimalle.
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Pilot takım Kendimiz seçme Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar pilot takımı kendimiz seçme gibi bir imkanımız yokmu? İlla yönetimin verdiklerini yapmak mı zorundayız?...
Arkadaşlar pilot takımı kendimiz seçme gibi bir imkanımız yokmu? İlla yönetimin verdiklerini yapmak mı zorundayız?
Kendimiz seçemiyoruz diye biliyorum. Yönetim sana seçenekler sunuyor sen onların içinden birisini seçebiliyorsun en iyi ihtimalle.
bu sene sampiyon gorelim siziiiiii
olmeden mezara koymayın biziiiii
korkutmaz bizleri musalla tasııııııı
ölümüne seviyoruz biz besiktaşıııııııı....
Arkadaşlar nasıl bir takm istediğinizi belirtiyosunuz zaten ayrıca kendiiniz seçseniz saçma olurdu sonuçta yönetim kendi bütçesine göre seçiyo ve o anda pilot olmak isteyen takımların en iyilerini ayıklıyo yani kendiniz seçmeniz sadece zorlaştırırdı.
Peki başka takımların pilot takımı nasıl olabiliriz ?
Niye herkez aynısını soruyor olay şu:Siz yönetime pilot kulüp bul diyorsunuz onlar buluyor siz onların bulduklarından birini seçiyorsunuz bunun başka yolu YOK. Birtek onların buldukları takımları seçebilirsiniz kendiniz takım seçemezsiniz.
Dostum aynı yerden anakulüp iste diyorsun yönetime onlar buluyor.
"Ahlaka dair bildigim ne varsa futboldan ogrendim. Cunku top hicbir zaman
bekledigim koseden gelmedi" - Albert Camus
Beyler konuyla ilgili olarak; uzun süre oyuna devam ettiğinizde eğer artık kulüp için iyi ve güvenilir bir teknik diretörseniz, kulüp yönetimi seçimi size bırakabiliyor. "choose fedeer club" şeklinde bir seçenek sunuyor. Ve siz oradan istediğiniz kulübe teklif yollayabiliyorsunuz.
hep yakındığım bir konu. Özellikle kendi yönettiğim takımının şehrininin alt ligindeki takımları seçmek isterim. ama bir türlü onlar gelmez![]()
Pulsuz olmazdı mektup, balıklar karaya vurdu..
Sezgin Ç.
Geçtiğimiz oyunda vardı, 2012'de daha hiç karşılaşmadım o fırsatla ama kaldırmaları için bir sebep görmüyorum. @GojkoKacar ın da dediği gibi kulübün güvenini yeterince alırsanız bu şekilde seçenek sunuyorlar. Ama 2011'de yaptığım tüm denemeler sonuçsuz kalmıştı, istediğim kulüple bir türlü anlaşamadılar. O yüzden o kadar heveslenmeyin derim![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)