twitter facebook steam
Konuda toplam 8 mesaj bulunuyor.

Sadece bilenler cevaplasın?

Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Sadece bilenler cevaplasın? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> merhabalar.genel bir bılgı almak ıstıyorum.1.sorum:u18 deki kadro ve taktikle kim ilgılenıyor hangı coach? 2.sorum:coach un oyundakı gorevi nedir? First team ...

Genç Star freak873 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    08 Aralık 2009

Sadece bilenler cevaplasın?

merhabalar.genel bir bılgı almak ıstıyorum.1.sorum:u18 deki kadro ve taktikle kim ilgılenıyor hangı coach? 2.sorum:coach un oyundakı gorevi nedir? First team coch un amacı nedir? Bir coach aldgmzda oyun ıcinde gorev daglmı ıcın oyun ıcnde ayar yapyrmyz? .rakıp oyuncuya önlem almak ıcın hangı hocaya soruyoruz.telefndan grdgm ıcın kaba bır turkce kullandm.bılen bırısı varsa detaylı bir şklde anlatrsa sevnrm.

Anahtar Oyuncu Ricardo Quaresma 7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    U18 kadrosunda oyuna baslarken asıstan manejerın yonetır ama team ayarlarından ıstersen sende yonetebılıyosun dıye bılıyorum. coach ise oyuncuları antremanlarda calıstıran hocalara denır yanı coach oyuncuların gelısımınde ve antremanlarda cok onemlı bır etken. rakıp talımatlarını ıse maca baslamadan once kendınde yapabılırsın veya sag ustten hangı coach'un veya hangı asıstan menejerının yapmasını ıstıyorsan secebılırsın
    Gücüne güç katmaya geldik,
    Formanda ter olmaya geldik,
    Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
    Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
    Derin bir nefes çektik abbasağadan,
    Bir umudum sensin anlıyormusun,
    Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ

Gelecek Vaadeden gstmen3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Ocak 2011
    Nereden
    oradan
    Alıntı freak873 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhabalar.genel bir bılgı almak ıstıyorum.1.sorum:u18 deki kadro ve taktikle kim ilgılenıyor hangı coach? 2.sorum:coach un oyundakı gorevi nedir? First team coch un amacı nedir? Bir coach aldgmzda oyun ıcinde gorev daglmı ıcın oyun ıcnde ayar yapyrmyz? .rakıp oyuncuya önlem almak ıcın hangı hocaya soruyoruz.telefndan grdgm ıcın kaba bır turkce kullandm.bılen bırısı varsa detaylı bir şklde anlatrsa sevnrm.
    bu soruna yarın akşama doğru veya pazar günü resimli bir yanıt verebilirim o zamana kadar kimse resimli yanıtlamazsa
    bu sene sampiyon gorelim siziiiiii
    olmeden mezara koymayın biziiiii
    korkutmaz bizleri musalla tasııııııı
    ölümüne seviyoruz biz besiktaşıııııııı....

Katılış
    08 Aralık 2009
    Alıntı gstmen3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu soruna yarın akşama doğru veya pazar günü resimli bir yanıt verebilirim o zamana kadar kimse resimli yanıtlamazsa
    super olur!

Katılış
    08 Aralık 2009
    Alıntı Ricardo Quaresma 7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    U18 kadrosunda oyuna baslarken asıstan manejerın yonetır ama team ayarlarından ıstersen sende yonetebılıyosun dıye bılıyorum. coach ise oyuncuları antremanlarda calıstıran hocalara denır yanı coach oyuncuların gelısımınde ve antremanlarda cok onemlı bır etken. rakıp talımatlarını ıse maca baslamadan once kendınde yapabılırsın veya sag ustten hangı coach'un veya hangı asıstan menejerının yapmasını ıstıyorsan secebılırsın
    o ayar nrden yapılıyor ?

Gelecek Vaadeden G.Kakuta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    09 Ekim 2011
    Nereden
    Konya
    Alıntı freak873 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o ayar nrden yapılıyor ?

Gelecek Vaadeden gstmen3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Ocak 2011
    Nereden
    oradan
    kardeş g. kakuta ayarı göstermiş ben göstermesem de olur o zaman.Ama istersen göstere bilirim
    bu sene sampiyon gorelim siziiiiii
    olmeden mezara koymayın biziiiii
    korkutmaz bizleri musalla tasııııııı
    ölümüne seviyoruz biz besiktaşıııııııı....

Takım Oyuncusu serkan1520 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    13 Mart 2009
    Nereden
    istanbul
    coach ile first team coach arasındaki fark coachlar sadece as takım oyuncularının antrenmanından sorumludur first team coachlar ise bütün birimlerin antrenmanından (u18,yedek takım,as takım) o yüzden first team coachların genç starlarla çalışma özelliğinin olmasınada dikkat edilmelidir....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA