Eline sağlık. Bu shoutların isimlerine "Yürüyün aslanlarım", "sakin oynayın", "geriye yaslanın" gibi tabirler kullanınca tadından yenmiyor![]()
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Ben yerimde oturamam YILMAZ VURAL gibi aktif bir teknik direktörüm diyenlere rehber Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Evet sevgili FMGraphics.net üyeleri Football manager 2012 inin yeni yönlerinden birine değineceğim. Shout( Bağırarak) oyuncularınıza oyun içinde yapmasını aktif olarak ...
Evet sevgili FMGraphics.net üyeleri Football manager 2012 inin yeni yönlerinden birine değineceğim. Shout( Bağırarak) oyuncularınıza oyun içinde yapmasını aktif olarak istediğiniz şeyleri emredebilirsiniz. Şimdi bu özelliği sizlere elimden geldiği kadar anlatmaya çalışacağım.
Taktik kısmından Shout bölümüne giriyoruz.
Burada oyuncularımıza istediğimiz herşeyi yaptırmak için farklı kayıtlar da yeni shout lar ekleyebiliyoruz. Tercihler size kalmış. Ama bir shout da ne kadar seçenek varsa sizin için iyi olur.
Sonra maç içinde iken instruction bölümüne geliyoruz. Burayı nasıl bulacağımızı resimde gösterdim. Ve ayarladığımız shout u seçiyoruz.
Ve ayarladığımız shoutun içeriğine göre değişebilen seçenekleri görüyoruz. Tabii bunlardan istediğimizi silip ekleyebiliyoruz. Umarım yardımı dokunur.
Evet sevgili arkadaşlar böylece kısa bir rehberin sonuna geliyorum. Umarım yardımı dokunur. Artık maç içinde aktif teknik direktörler den biri de siz olabilirsiniz...
Bu rehber Selçuk CAN tarafından FMGraphics.net adına yapılmıştır. İzinsiz alınması halinde sorumluluk alan kişiye aittir.
Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
M.Kemal Atatürk
Teşekkürler çok açıklayacı bir rehber olmuş işime yarayacaktır.
Eline sağlık.
Teşekkürler emeğine sağlık.
Teşekkürler.
İlk başlarda o bülümden hiç bir şey anlamıyordum. Teşekkürler güzel bir rehber olmuş.
look for overlap deyince defansta adam kalmıyor![]()
Başlığı çok beğendim![]()
Başlık çok hoş.Güzel bir rehber, eline sağlık.
![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)