Eline Sağlık Çoğu Kişinin İşine Yarayacaktır
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Maç öncesi,sonrası konuşma rehberi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bi kaç arkadaşın bu konuşmalarda yanlış seçenekler yaparak oyuncuların morallerini bozduğunu gördüm. Benim çok ama çok işime yarayan bu konuşmalar ...
Bi kaç arkadaşın bu konuşmalarda yanlış seçenekler yaparak oyuncuların morallerini bozduğunu gördüm.
Benim çok ama çok işime yarayan bu konuşmalar hakkında bir kaç bilgi vereyim dedim.
Öncelikle ilk yarı yenik kapadığım çoğu maçlarda (3-0 dahi) 2.yarı müthiş bi performansla geri dönüş yapmayı başardım.
Maç Öncesi.
-Eğer maçta favoriyseniz veya denk bi takımla oynuyorsanız, "(Aggressive) I expect a win!" diyoruz.İlk başlarda oyuncular üzerinde pek etki etmeyecek bu komut ama,takımda saygınlığınız arttıkça bu komut çoğu futbolcu üzerinde işe yarayacaktır,motive olduklarını göreceksiniz.
-Eğer sizden büyük bi takımla oynuyorsanız, "(Calm) Give these fans their money worth" seçiyoruz.
Bu 2 maddeyi uyguladıktan sonra 3-4 oyuncunuz motive olacaktır,motive olmayanlara tek tek gelip "(Passionately) I have faith in you" diyoruz.
Ve maça başlıyoruz.
Devre Arası
Eğer ilk yarı kaybediyorsanız,berabereyse veya 1-0,2-0,2-1,3-1 gibi 1 veya 2 farklı sonuçlarla galipseniz (Aggressive)'i seçip çıkan seçeneklerden en üsttekini seçiyoruz.
Galip durumundayken bazı oyuncular sinirlenecektir,bu nokta önemli;sinirlenen oyuncuların puanlarına bakıyoruz.
-7.0 dahil olmak üzere 7.0'dan aşağıdaysa sinirlenen oyuncunun puanı , "(Calm) I'm happy with your performance." diyoruz.
-7.1 dahil olmak üzere puanı 7.1'den 8.0'a kadar olan oyuncuya , "(Passionately) I'm very happy with your performance." diyoruz.
-8.0'dan yüksekse sinirlenen oyuncunun puanı, "(Assertive) I'm very happy with your performance." diyoruz.
Eğer 3-0,4-1 gibi 3 farklı skorla öndeyseniz ilk yarı "(Calm) Don't get complacent here" diyoruz,yine sinirlenen oyuncular olabilir.
Eğer olursa yukardaki 3 maddeyi oyuncular üzerinde uyguluyoruz.
Maç Sonu
-Yendiyseniz "(Passionately) A very nice victory,well done." diyoruz.
-Eğer favori olduğunuz,veya denk bi takımla oynadığınız bi maçta yenildiyseniz/berabere kaldıysanız "(Aggressive)'i seçip çıkan seçeneklerden en üsttekini seçiyoruz.
-Eğer büyük bi takıma karşı yenildiyseniz/berabere kaldıysanız, "(Calm) You were unlucky today." diyoruz.
Yine sinirlenen oyuncular olursa,üstteki 3 maddeyi tekrar uygulayabilirsiniz.
Farklı kariyerlerle yaklaşık 12-13 sezon oynadım.
Konuşmalarda hata yapa yapa bu kıvama geldim.Umarım yardımcı olmuşumdur.
Eline Sağlık Çoğu Kişinin İşine Yarayacaktır
Teşekkürler deneyeceğim.
Ben bunları oyuncuları üze üze çözdüm kendimbelli bi süre sonra alışıyolar gerçi menajerlerinin agresif çıkışlarına.
Oyuncuların motive olduğunu yada agresif olduğunu nasıl anlıyacağız.
İşe yarıyor ama büyük takımlarda mutlak sorun yaşıyorum, her atakları gol oluyor ayrıca forvetlerden hiç verim alamıyorum...
pikacuuu GolsGlore Taktiğini kullan İşini Görür![]()
Kullanmasına kullanıyımda keyif alamıyorum ki... kendimi kazanmış sayamıyorum öyle
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)