twitter facebook steam
Konuda toplam 10 mesaj bulunuyor.
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen yalanTR

Maç öncesi,sonrası konuşma rehberi

Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Maç öncesi,sonrası konuşma rehberi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Bi kaç arkadaşın bu konuşmalarda yanlış seçenekler yaparak oyuncuların morallerini bozduğunu gördüm. Benim çok ama çok işime yarayan bu konuşmalar ...

Genç Star yalanTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    26 Temmuz 2009

Maç öncesi,sonrası konuşma rehberi

Bi kaç arkadaşın bu konuşmalarda yanlış seçenekler yaparak oyuncuların morallerini bozduğunu gördüm.
    Benim çok ama çok işime yarayan bu konuşmalar hakkında bir kaç bilgi vereyim dedim.

Öncelikle ilk yarı yenik kapadığım çoğu maçlarda (3-0 dahi) 2.yarı müthiş bi performansla geri dönüş yapmayı başardım.

Maç Öncesi.

-Eğer maçta favoriyseniz veya denk bi takımla oynuyorsanız, "(Aggressive) I expect a win!" diyoruz.İlk başlarda oyuncular üzerinde pek etki etmeyecek bu komut ama,takımda saygınlığınız arttıkça bu komut çoğu futbolcu üzerinde işe yarayacaktır,motive olduklarını göreceksiniz.

-Eğer sizden büyük bi takımla oynuyorsanız, "(Calm) Give these fans their money worth" seçiyoruz.

Bu 2 maddeyi uyguladıktan sonra 3-4 oyuncunuz motive olacaktır,motive olmayanlara tek tek gelip "(Passionately) I have faith in you" diyoruz.

Ve maça başlıyoruz.

Devre Arası

Eğer ilk yarı kaybediyorsanız,berabereyse veya 1-0,2-0,2-1,3-1 gibi 1 veya 2 farklı sonuçlarla galipseniz (Aggressive)'i seçip çıkan seçeneklerden en üsttekini seçiyoruz.
    Galip durumundayken bazı oyuncular sinirlenecektir,bu nokta önemli;sinirlenen oyuncuların puanlarına bakıyoruz.

-7.0 dahil olmak üzere 7.0'dan aşağıdaysa sinirlenen oyuncunun puanı , "(Calm) I'm happy with your performance." diyoruz.
    -7.1 dahil olmak üzere puanı 7.1'den 8.0'a kadar olan oyuncuya , "(Passionately) I'm very happy with your performance." diyoruz.
    -8.0'dan yüksekse sinirlenen oyuncunun puanı, "(Assertive) I'm very happy with your performance." diyoruz.

Eğer 3-0,4-1 gibi 3 farklı skorla öndeyseniz ilk yarı "(Calm) Don't get complacent here" diyoruz,yine sinirlenen oyuncular olabilir.
    Eğer olursa yukardaki 3 maddeyi oyuncular üzerinde uyguluyoruz.

Maç Sonu

-Yendiyseniz "(Passionately) A very nice victory,well done." diyoruz.
    -Eğer favori olduğunuz,veya denk bi takımla oynadığınız bi maçta yenildiyseniz/berabere kaldıysanız "(Aggressive)'i seçip çıkan seçeneklerden en üsttekini seçiyoruz.
    -Eğer büyük bi takıma karşı yenildiyseniz/berabere kaldıysanız, "(Calm) You were unlucky today." diyoruz.

Yine sinirlenen oyuncular olursa,üstteki 3 maddeyi tekrar uygulayabilirsiniz.

Farklı kariyerlerle yaklaşık 12-13 sezon oynadım.
    Konuşmalarda hata yapa yapa bu kıvama geldim.Umarım yardımcı olmuşumdur.
    Ömer Aktaş ve Kaisys bu mesajı beğendi.

Takım Oyuncusu blueverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Ekim 2009
    Nereden
    Amsterdam,Istanbul,Çatalca
    Eline Sağlık Çoğu Kişinin İşine Yarayacaktır

Gelecek Vaadeden reisbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Temmuz 2010
    Nereden
    Adana
    Teşekkürler deneyeceğim.

Gelecek Vaadeden ekox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Ağustos 2011
    Nereden
    Bursa
    eline sağlık

Gelecek Vaadeden gLock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Şubat 2011
    Nereden
    Bursa
    Ben bunları oyuncuları üze üze çözdüm kendim belli bi süre sonra alışıyolar gerçi menajerlerinin agresif çıkışlarına.

Gelecek Vaadeden reisbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    10 Temmuz 2010
    Nereden
    Adana
    Oyuncuların motive olduğunu yada agresif olduğunu nasıl anlıyacağız.

Genç Star josésergio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Ocak 2012
    Nereden
    Ne nerden ya?
    İşe yarıyor ama büyük takımlarda mutlak sorun yaşıyorum, her atakları gol oluyor ayrıca forvetlerden hiç verim alamıyorum...

Takım Oyuncusu blueverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Ekim 2009
    Nereden
    Amsterdam,Istanbul,Çatalca
    pikacuuu GolsGlore Taktiğini kullan İşini Görür

Genç Star josésergio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    02 Ocak 2012
    Nereden
    Ne nerden ya?
    Kullanmasına kullanıyımda keyif alamıyorum ki... kendimi kazanmış sayamıyorum öyle

Siteden Uzaklaştırıldı starepiilogue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    25 Şubat 2012
    Nereden
    İzmir
    sağol

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA