Çok iyi oldu bu![]()
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan FM Oynarken Tweet Yazmak ! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Şansa bulduğum bir özellik. Oyunun açığı olduğunu tahmin ediyorum. Normalde oyunun belirlediği olaylar haricinde tweet atmanız mümkün değil. Ancak bu ...
Şansa bulduğum bir özellik. Oyunun açığı olduğunu tahmin ediyorum.
Normalde oyunun belirlediği olaylar haricinde tweet atmanız mümkün değil. Ancak bu açık sayesinde oyunda istediğiniz zaman tweet atabileceksiniz, hem de istediğinizi yazabilirsiniz.
Yapmanız gereken işlemler:
1- Eğer bağlı değilse Twitter hesabınızı oyununuzla eşleştirin.
2- Haber Merkezi'nden herhangi bir "Maç Sonu Raporu" bulun.
3- Haberin sağ üstünde bulunan Social Networks sekmesini açıp kapatın.
4- Klavyenizden aşağı ok tuşuna basın.
5- Çıkan pencerede yazan maç raporunu silin ve yazmak istediğiniz tweet'i yazın, ardından OK tuşuna basın.
6- "Tweet has been made using Football Manager" yazısını gördüğünüzde tweet gönderilmiş demektir.
7- Twitter'ınızdan kontrol edebilirsiniz.
Bu rehber FMGraphics.Net adına elazulreal tarafından hazırlanmıştır. Yalnızca isim belirtmek koşuluyla yayınlanabilir.
tesekürler çok yararli bi paylasim![]()
Facebook'ta da yazabiliyorsak, net yokken bununla birlikte durumumuzu güncelleyebiliriz.![]()
![]()
Açık değildir Yasin. Adamlar tweet için panel yapmış, böyle açık olmaz
Ama güzel özellik, güzel paylaşım.
O şekilde girme yolunda bi hata yapmış olabilirler, evet. Neticede güzel özellik, tadını çıkarmak gerek![]()
gerçekten güzel bir paylaşım bunu bilmiyorduk sayende öğrenmiş olduk..teşekkürler (:
Ölüm olsa da ucunda, Bayrağım hep avucumda, Formam olsun baş ucumda, FENER yazsın mezar taşımda..
Ben facebooka yazabiliyorum ama twittera yazamıyorum neden acaba ?
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)