çok güzel bi çalışma olmuş teşekkürler arkadaşım...
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Not well-formed (.xml) Hatalarının Çözümü ! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Oyunun .xml uzantılı dosyaları bozulmaya çok elverişlidir. Hiçbir neden yokken her an "not well-formed (invalid token)..." şeklinde başlayan bir hata ...
Oyunun .xml uzantılı dosyaları bozulmaya çok elverişlidir. Hiçbir neden yokken her an "not well-formed (invalid token)..." şeklinde başlayan bir hata ile karşılaşmanız mümkün. Bu hatanın çözümü de oldukça basittir.
Bunun iki çözüm yolu var.
DİKKAT ! Bu hatayı çözmek için uygulayacağınız işlemler oyun ayarlarınızı sıfırlayacaktır.
1- Settings klasörünü temizlemek (Önerilir):
Bu işlem hepinizin bildiği Cache klasörü temizlemekten farksızdır.
C:\Users\*Kullanıcı Adınız*\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2012 dizinine gidip settings isimli klasörü siliniz.
Application Data klasörünü görebilmeniz için Klasör Ayarları'ndan Gizli Dosya ve Klasörleri Göster seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.
2- --reset preferences kodunu kullanmak:
Steam kullanıcıları için:
1- Steam penceresinden Kütüphane sekmesine gelin.
2- Football Manager oyununa sağ tıklayın ve Özellikler'e basın.
3- Genel sekmesinden Çalıştırma Seçeneklerini Ayarla... seçeneğini seçin.
4- Çıkan penceredeki boşluğa --reset preferences yazın ve kaydedin.
5- Oyununuzu çalıştırın.
6- Hatayla karşılaşmadığınızdan emin olduktan sonra oyundan çıkın ve yukarıdaki 1. 2. ve 3. işlemleri tekrarlayın.
7- Çıkan penceredeki --reset preferences yazısını kaldırın.
Not: 6. ve 7. işlemi uygulamadığınızda oyunu her açtığınızda ayarlarınız sıfırlanır.
Steam kullanıcısı olmayanlar için:
1- Football Manager oyunu kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e basın.
2- Kısayol sekmesinde Hedef yazan kısma gelin.
3- Hedef kısmında yazan yolun sonuna tırnak işaretinden sonra boşluk bırakarak --reset preferences komutunu ekleyin.
4- Uygula diyerek kaydedin ve pencereyi kapatın.
5- Oyununuzu çalıştırın.
6- Hatayla karşılaşmadığınızdan emin olduktan sonra oyundan çıkın ve yukarıdaki 1. ve 2. işlemleri tekrarlayın.
7- Hedef kısmında yazan yolun sonuna koyduğunuz --reset preferences yazısını kaldırın.
Not: 6. ve 7. işlemi uygulamadığınızda oyunu her açtığınızda ayarlarınız sıfırlanır.
![]()
çok güzel bi çalışma olmuş teşekkürler arkadaşım...
"DİKKAT ! Bu hatayı çözmek için uygulayacağınız işlemler oyun ayarlarınızı sıfırlayacaktır."
Buradaki kasıt oyundaki taktiklerin, kayıtlı oyunun yada benzeri şeylerin zarar görmesi anlamına gelmiyor değilmi?
Denedim sorun giderildi. Teşekkür ederim
Arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz benim aldıgım hata şu şekilde bir maç yapamadım ne yapmam gerekiyor yardım edebilirseniz çok memnun olurum hata.png
Konu neobea tarafından (18 Mart 2012 Saat 17.33 ) değiştirilmiştir.
denedim xml parsing error sorunum şimdilik çözülmüşe benziyor teşekkürler. not: cache klasörünü silip yukardali prefences kodunu steam'e ekledim.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)