Güç Farklılıgı Potansıyelden Kaynaklanıor. Siz hiza 12 verdiyseniz yetenegı 90 İse Potansıyelı 165 ise ona gore yukselır yada Duser Sonradan yukselır ^.
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Editor Data Üzerinden Oyuncu Kurma (Resimli ve Detaylı Anlatım) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Selamlar. Oyuncu kurmayı bilmeyenler ya da sorun yaşayanlar için detaylı olarak incelediğim rehberimi sunuyorum. Adımları teker teker ve dikkatlice takip ...
Selamlar. Oyuncu kurmayı bilmeyenler ya da sorun yaşayanlar için detaylı olarak incelediğim rehberimi sunuyorum. Adımları teker teker ve dikkatlice takip ederseniz sorunsuz bir şekilde oyuncu kurabilirsiniz.
Editor Data'nın nerede olduğunu bilmeyenler için: C/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2011/data/tools/editor
EDIT: Gelen uyarı üzerine 2-3 madde de yanlışlık yapmışım. Lütfen şimdi vereceklerimi resimdekiler ile değiştiriniz.
Retiring After Spell at Current Club seçeneğini işaretlerseniz, şu an bulunduğu kulüpteki sözleşmesi bitince emekli olur.
Has No Work Permit ise yazdığının tam tersi oyuncu çalışma iznine sahip değilse işaretlenir. Sorun yaşamamak için kurunun boş olması gerekiyor.
Kaleci kuruyorsak sadece GK özelliklerini ve Fiziksel özellikleri Zihinsel(Mental) özellikler de gerekli.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
Bazı arkadaşların sorunu güç farklılığı olduğunu duymuştum. Görüldüğü gibi oyuncu güçleri nasıl yazdıysam öyle çıktı.
Konu Sefa Baysoy tarafından (29 Ağustos 2011 Saat 23.05 ) değiştirilmiştir.
GlaciusTR
Turk Assasins Klan üyesi
Güç Farklılıgı Potansıyelden Kaynaklanıor. Siz hiza 12 verdiyseniz yetenegı 90 İse Potansıyelı 165 ise ona gore yukselır yada Duser Sonradan yukselır ^.
Teşekkürler güzel bir rehber olmuş...Birde takım kurmayı anlatırsan iyi olur![]()
Fatih kalksa mezarından ne ben onu tanırım ne o beni tanır ama istanbul'u bizanslılar almış deyip bir daha savaşır.
Büyük emek var, teşekkürler![]()
Teşekkürler, yararlı bilgiler.
@eren5444 Evet haklısın potansiyelden kaynaklanıyor ama Reputation'ları 50 yapınca güçler ne yazdıysam öyle çıkıyor ben de.
@karamuro16 Önemli değilTakım kurmayı pek bilmiyorum fakat biraz inceledikten sonra belki bir rehber yapabilirim
@Majesty Önemli değil
@Reingman Önemli değil![]()
Herşey FMG için![]()
GlaciusTR
Turk Assasins Klan üyesi
Bir kaç sıkıntı gördüm rehberde.
Retiring After Spell at Current Club seçeneğini işaretlerseniz, şu an bulunduğu kulüpteki sözleşmesi bitince emekli olur.
Has No Work Permit ise yazdığının tam tersi oyuncu çalışma iznine sahip değilse işaretlenir. Sorun yaşamamak için kurunun boş olması gerekiyor.
Kecli kuruyorsak sadece GK özelliklerini ve Fiziksel özellikleri yapın demişsin, Zihinsel(Mental) özellikler de gerekli.
@elazulreal Dikkatin için teşekkür ederim dalgınlığıma gelmiş olsa gerek uyarılarını hemen ekliyorum 1.sayfaya
GlaciusTR
Turk Assasins Klan üyesi
Çok yararlı olmuş hocam eline sağlık..Her sene yeni versiyonun çıkmasına 1-2 ay kala oyun sıkıyor böyle oyuncular,takımlar yaparak zaman geçirebiliyorum.Teşekkürler tekrar..
Darağacında Olsak Bile...
@AlexDeSouza1907 Rica ederim hocam![]()
GlaciusTR
Turk Assasins Klan üyesi
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)