Çok güzel bir rehber olmuş elinize sağlık,teşekkürler.
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Oyuncuların Zirvedeki Yaşları Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Mutlaka oyunu ilerletirken denk gelmişsinizdir, hangi mevkideki oyuncuların hangi mevkide formlarının zirvesinde olduklarına. Bu rehberde mevkilere göre yaşların oyuncuların özelliklere ...
Mutlaka oyunu ilerletirken denk gelmişsinizdir, hangi mevkideki oyuncuların hangi mevkide formlarının zirvesinde olduklarına. Bu rehberde mevkilere göre yaşların oyuncuların özelliklere etkisini bulabileceksiniz.
Genel olarak şu kuralı söyleyebiliriz ki oyuncular 24 yaşından sonra gelişime fazla açık değildirler, yani fazla gelişim göstermezler.
Kaleciler
15-22 yaş: Özelliklerinde pek fazla artış gözlenmez.
23-27 yaş: Gelişmeye asıl başladıkları dönem. İyi eğitildiği zaman özelliklerinde ciddi artış görülebilir, ancak aksi de geçerlidir.
27-30 yaş: Özelliklerinde az da olsa düşme gözlenebilir.
31-35 yaş: Zirvede oldukları dönem. Bu dönemde özelliklerini yıllarca yüksek seviyede tutabilirler ve formları da her zaman zirvededir.
36 ve sonrası: Zirveden düşüşe geçtikleri dönem. Emekliliğe yaklaşırken özelliklerinde ciddi düşmeler gözlenir.
Defanslar:
15-21 yaş: Gelişmeye başladıkları dönem. Bu dönemde özelliklerinde ciddi artışlar görülebilir.
22-26 yaş: Gelişimlerinin sürdüğü dönem ancak özelliklerinde fazla artış görülmez.
27-32 yaş: Zirvede oldukları dönem. Özellikleri gelişmese dahi sahip oldukları özellikleri yıllarca yüksek seviyede tutabilirler ve formları da her zaman zirvededir.
33 ve sonrası: Zirveden düşüşe geçtikleri dönem. Emekliliklerine yaklaşırken özelliklerinde ciddi düşmeler gözlenir.
Ortasahalar:
15-20 yaş: Gelişmeye başladıkları dönem. Bu dönemde büyük gelişme gösterebilirler.
21-26 yaş: Gelişimlerinin sürdüğü dönem ancak özelliklerinde çok fazla artış görülmez.
27-32 yaş: Zirvede oldukları dönem. Özellikleri bir nebze olsun düşüş gösterebilirler ancak yine de formlarının zirvesinde olacaklardır.
33 ve sonrası: Zirveden düşüşe geçtikleri dönem. Emekliliklerine yaklaşırken özelliklerinde ciddi düşmeler gözlenir.
Forvetler:
15-17 yaş: Özelliklerinde pek fazla artış gözlenmez.
18-20 yaş: Özelliklerinde çok ciddi artışlar gözlenebilir.
21-25 yaş: Kariyerlerin en patlayıcı dönemleri. Özellikleri artmaya devam ederken formları da oldukça üst düzeydedir.
26-31 yaş: Zirvede oldukları dönem. Özellikleri gelişmese dahi sahip oldukları özellikleri yıllarca yüksek seviyede tutabilirler ve formları da her zaman zirvededir.
32 ve sonrası: Zirveden düşüşe geçtikleri dönem. Emekliliklerine yaklaşırken özelliklerinde ciddi düşmeler gözlenir. Dayanıklılığı en çabuk düşen oyunculardır bu yüzden en erken bunlar emekli olur.
Bu rehber FMGraphics.Net adına elazulreal tarafından cmfrenzy.com'un Players' Peak adlı rehberi baz alınarak hazırlanmıştır. Ancak kaynağın FMGraphics.Net | elazulreal şeklinde gösterilmesi halinde diğer sitelerde yayınlanabilir. Aksi tespit edildiğinde doğacak sıkıntılardan FMGraphics.Net sorumlu tutulamaz.
Çok güzel bir rehber olmuş elinize sağlık,teşekkürler.
teşekkürler güzel olmuş genelde oyuncuları 26 27 sinde satardım dikkate alıcam![]()
Kapında Cennetler Yarattım, Ben Dışında Yer Aldım..
Hocam bilmiyorum ama benim forvetler 33lerine kadar patlamada kalıyor .
Çok güzel rehber olmuş. Grafiklerle beraber daha da ilgi çekici olmuş.
Evet böyle olduğu kesin. Donovan 29-32 yaşına kadar takımımda tüm maçlarda oynattım her maç golü vardı. Sonra yaşlanınca serbest bıraktım.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)