Teşekkürler Ersin.Güzel olmuş ve yararlı.
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Grafik Dosyaları Nasıl yüklenir ? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Evet arkadaşlar son zamanlarda sık sık '' graphics'' dosyası yok o yok bu yok. Hem sıkıldım hemde arkadaşlara yardım etmek ...
Evet arkadaşlar son zamanlarda sık sık ''graphics'' dosyası yok o yok bu yok. Hem sıkıldım hemde arkadaşlara yardım etmek amacıyla bu rehberi hazırlamaya karar verdim.
Şöyle yapılacak ;
Face Packs ( Yüz Paketleri )
"Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\players\" içine
Logo Paketleri
"Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\logos\" içine
Kits Pack ( Forma Paketleri )
Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\kits'''içine
NOT: Bu klasörleri siz yapacaksınız belgelerimde ki Sports Interactive'nin içinde bunu yapacaksınız. Sonra forumumuzdan ( www.fmgraphics.net ) indirdiğiniz her hangi bir Packi indirerek oluşturduğunuz klasörlere atacaksınız.
Daha bitmedi tabi ;
"C:\Documents and Settings\( Oturum ismi )\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010 klasörüne girin"" ve Cache klasörünü silin.. (Not: Cache klasörü gizli Klasördür...) ''
Sonra oyuna girip şunu yapacaksınız ; Preferencs(Ayarlar) kısmından Display(Görünüm) menüsünden "Use skin cache" özelliğini kaldırın...
Bu rehber bana ve www.fmgraphics.net sitesine aittir izni benden veya online bir adminden alabilirsiniz.
Ersin ASAN...
İstediğiniz hertürlü soruları ben ve arkadaşlarım cevap vercektir.
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Teşekkürler Ersin.Güzel olmuş ve yararlı.
Teşekkürler![]()
TTeşekkürler ersin...
Yılların eskitemediği adam ..
Sağolun arkadaşlar.
Diğer üyelerimize sesleniyorum bu kadar konu aÇtınız artık buna yorum yapmadan geçmessiniz umarım.
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Saol Bu Soruyu Çok Fazla Soran Var Artık Bu Rehber Sayesinde Herkes Örenir![]()
Teşekkürler![]()
Nerde ''play'' butonu ? Bas da çalsın !...
Yorumlar için sağolun arkadaşlar.
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Çok çok sağol Ersin.Ne kadar sevaba girdiğini bilemezsin.Oyundan tam soğumuştum ki ...
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)