Teşekkürler.
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Steam'den Aktivasyon Yapma Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Oyunu orjinal kutulu olarak aldığınızda da Steam'in avantajlarından faydalanabiliyorsunuz. Ek olarak Aral'ın Sigames'e verdiği rakamlar tam güvenilir olmadığından her halükarda ...
Oyunu orjinal kutulu olarak aldığınızda da Steam'in avantajlarından faydalanabiliyorsunuz. Ek olarak Aral'ın Sigames'e verdiği rakamlar tam güvenilir olmadığından her halükarda bu işlemi yapmanız FM2012'nin Türkçe çıkmasına fayda sağlayacaktır. Bunun için yapmanız gerekenler şöyle:
Ya oyunu kurarken Install via Steam seçeneğini seçeceksiniz, ya da oyunu normal olarak kurduktan sonra aşağıdaki adımları uygulayacaksınız.
1- Steam programını bu adresten indirin.
2- İndirdiğiniz programı kurun ve resimdeki yere tıklayıp ilerleyerek Steam'e kayıt olun.
3- Aynı programdan kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapın.
4- Açılacak Steam penceresinde yukarıda Games sekmesi altından Activate Product on Steam'i seçin.
5- Çıkan pencerede ilerledikten sonra oyunun orjinal kutusundaki Product Key'i (Ürün Anahtarı'nı) girin ve ilerleyin.
6- Oyun Steam hesabınızda aktifleşecektir, böylece oyunu DVD'siz oynayabileceğiniz gibi Steam'deki diğer avantajlardan da yararlanabileceksiniz.
FMGraphics.Net adına elazulreal tarafından hazırlanmıştır. Hiçbir şekilde başka bir sitede yayınlananmaz !
Teşekkürler.
Büyük Manager Yıldız Oyuncuları Kadroya Katarak Değil,
Büyük Manager Oyuncuyu Yıldızlaştıran adamdır.
Sir Süleyman Tekin
Teşekkürler.
Bir tek sana tutuldu bu kalpler‚
Sevdanın uğruna tanımaz hiç engel.
Bizim için heves değilsin sen FENER‚
Aşkın bize yeter!
bir sorum olacaktı ben bu oyunu ''nuclear'' nickli arkadaştan satın aldım ve sizin burada gösterdiğiniz adımları uyguladım ama karşıma , çıkan yazı şu
the product code you've entered has already been activated by an existing steam account, and is therefore invalid.Your activation of Football manager 2011 retail has not been completed
türkçe çevirisi : Girdiğiniz ürün kodu zaten mevcut bir buhar hesabı ile aktive edilmiş ve henüz tamamlanmamış Football Manager 2011 perakende nedenle diye yazıyor.lütfen yardımcı olun...
orjinal oyuna sitedeki yamaları yükleyebiliyormuyuz peki data güncellemesi olsun,logo,forma türü şeyler.
arkadaşlar ben aktivasyon işlemini yaptım ama key gelmedi yardım edin
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)