Teşekkürler..Az Önce Denedim Daha Belirgin Oldu.![]()
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Oyuncu Profilindeki Renklendirmeyi Değiştirme Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Öncelikle merhabalar , Bende bu konuya merak sarmış araştırmış ve öğrenmiştim Nevermind sağolsun Şimdide sizlere anlatma kısmına geçiyorum.. Evet..Düzenleyeceğimiz dosya ...
Öncelikle merhabalar ,
Bende bu konuya merak sarmış araştırmış ve öğrenmiştim Nevermind sağolsun
Şimdide sizlere anlatma kısmına geçiyorum..
Evet..Düzenleyeceğimiz dosyaEvet belirttiğim dosyayı notpad ile açıyoruzKod:C:\Users\KullanıcıAdınız\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\skins\skinismi\settings\skinismi settings.xmlBize gerekli olan yer burası ..Kod:<!-- profile attribute colours --> <colour name="low attribute" red="255" green="255" blue="255" alpha="50"/> <colour name="normal attribute" red="255" green="0" blue="0" alpha="100"/> <colour name="good attribute" red="0" green="0" blue="255" /> <colour name="excellent attribute" red="0" green="255" blue="0" /> <colour name="special attribute" red="255" green="255" blue="255" /> <colour name="attribute label" red="255" green="0" blue="0" /> <colour name="special attribute label" red="255" green="0" blue="0" /> <colour name="profile extra text" red="255" green="0" blue="0" /> <colour name="low condition" red="255" green="0" blue="0" /> <colour name="mid condition" red="0" green="0" blue="255" /> <colour name="high condition" red="77" green="255" blue="0" />
Şimdi tek tek açıkmalarını yapmadan önce . Size yardımcı siteyi vereyim , renk kodlarına burdan bakacağız ..
ColorSchemer - Online Color Scheme Generator
Şimdi yukardaki satırların anlamlarına geçelim ;
Oyuncu profil özelliklerindeki renklendirme<colour name="low attribute" red="255" green="255" blue="255" alpha="50"/> oyuncu profilindeki düşük özelliklerin hangi renkle gösterileceğini belirtiyor hemen yardımcı siteden bakarsanız ben beyaz yapmışım .
<colour name="normal attribute" red="255" green="" blue="" alpha="100"/> oyuncu profilindeki normal özelliklerin hangi renkle gösterileceğini belirtiyor hemen yardımcı siteden bakarsanız ben kırmızı yapmışım .
<colour name="good attribute" red="0" green="0" blue="255" /> oyuncu profilindeki iyi özelliklerin hangi renkle gösterileceğini belirtiyor hemen yardımcı siteden bakarsanız ben mavi yapmışım .
<colour name="excellent attribute" red="0" green="255" blue="0" /> oyuncu profilindeki mükemmel özelliklerin hangi renkle gösterileceğini belirtiyor hemen yardımcı siteden bakarsanız ben yeşil yapmışım .
Ekstra renklendirme
<colour name="special attribute" red="255" green="255" blue="255" /> oyuncu profilinin sağ ortasında yer alan kaleci puanı , kondisyon , son 5 maç , moral yazan yerin rengidir .
<colour name="attribute label" red="255" green="0" blue="0" /> bitiricilik , top sürme , özel yetenek vb.. yazıların rengidir .
<colour name="special attribute label" red="255" green="0" blue="0" /> Kaleci puanı , kondisyon , son 5 maç yazan yerin karşısındaki değerlerin rengidir .
<colour name="profile extra text" red="255" green="0" blue="0" /> henüz bulamadım
<colour name="low condition" red="255" green="0" blue="0" /> düşük kondisyonu gösterecek olan renk
<colour name="mid condition" red="0" green="0" blue="255" /> normal kondisyonu gösterecek olan renk
<colour name="high condition" red="77" green="255" blue="0" /> yüksek kondisyonu gösterecek olan renk
Biff Tannen Nickli Üyeden Alıntı
Alpha değeri
<colour name="profile extra text" red="255" green="0" blue="0" alpha="180" />
kodların sonuna ekleyeceğiniz bu alpha değeri transparanlığı temsil eder zevkinize göre ayarlayabilirsiniz ben kullanmıyorum tavsiyede etmiyorum
Evet sizde yardımcı site sayesinde Red Blue Green değerlerini girerek isteğinize göre renklendirme yapabileceksiniz
Şimdi benim size yukarda verdiğim skinismi settings.xml dosyasına göre birkaç resim koyayım
Anlatım tamamen bana aittir ve paylaşım FMG için yapılmıştır izinsiz başka sitelere kopyalanması yasaktır!
Ek olarak birde size FM 2011 orjinal skin'ini vereyim onu kullanmak isteyenler olabilir ..
Soru ve Sorunlarınızı konu altından belirtirseniz elimden geldiğinde yardımcı olurum .
Konu Ermee tarafından (21 Kasım 2010 Saat 17.40 ) değiştirilmiştir.
Teşekkürler..Az Önce Denedim Daha Belirgin Oldu.![]()
Mükemmel bir rehber hazırlamışsın daha önce bu konuyu bir çok kez soran olmuştu![]()
Faydalı bir rehber olmuş.Eline sağlık.
Rehber için teşekkürler bende böyle bişey arıyodum sonunda renklendirmeler istediğim gibi oldu![]()
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)