twitter facebook steam
Toplam 6 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu
Konuda toplam 55 mesaj bulunuyor.

Takım konuşması rehberi

Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Takım konuşması rehberi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Football Manager için olan bu rehber takım konuşmalarını özellikle maç arasında yapılan takım konuşmalarınızı mükemmelleştirmek için hazırlanmıştır.Bu rehberle maç skoru ...

Allons-Y L[4]mp[4]rd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    12 Şubat 2009
    Nereden
    Istanbul

Team Talk (Takım konuşması) Rehberi

Football Manager için olan bu rehber takım konuşmalarını özellikle maç arasında yapılan takım konuşmalarınızı mükemmelleştirmek için hazırlanmıştır.Bu rehberle maç skoru ne olursa olsun maçı lehinize çevireceksiniz.Rakibiniz ne kadar iyi olursa olsun,hangi takıma karşı oynadıgınız hiç fark etmez.Rakip size karşı kolay bir maç çıkaramıycak.Takım konuşması Football Manager'de degişmeyen bir etmen.2006'dan itibaren konmasıyla birlikte önemli bir yer kazandı.Son yıllarda bu konuşmaların önemi daha da arttı.Bu ufak detaylar maçın kaderini degiştirir.Konuşmada yapacagınız hatanın geri dönüşü çok zordur.

Bu rehberi tecrübe ile edindiğim bilgilere dayanarak yazıyorum.10.2.0 ve 10.3.0 sürümlerinde oynadığım takımlarda 90 dakika yapılan konuşmalara büyük bir özenle yaklaştım.Örn: Şampiyonlar Ligi Yarı final maçı : Kasımpaşa – Real Madrid maç oranları Kasımpaşa:10.00 Beraberlik: n/A Real Madrid: 1.30.Oyuncular ve taraftarlar rehavet içinde;maç başı yapacagınız konuşma : “Baskı yok” veya “Şans Dile”.Konuşma sonucu ne olacak? Favori gösterilen Real Madrid hiç beklemedigi bir şeyle karşılacak.Kasımpaşa ilk yarı oyuna hakim ve kendinden oldukça emin bir oyun ortaya koyacak.Sonuç Kasımpaşa 1-0 Real Madrid.Ama maç evinizde oldugu için “Şans dile” seçenegini kullanmanızı öneriyorum.

Takım konuşmasının gücü karşısında taktigin hiçbir önemi yoktur.Dogru konuşmayı yapmadıgınız sürece en iyi taktikler bile sonuç vermez.Taktigin önemi tabiki maçlarda büyük öneme sahip ama konuşma dogru yapılmadıgı zaman taktikten tam verim alamazsınız.

Takım başında yapılması gereken konuşmalar şu şekilde.

1-Evinizdesiniz ve açık ara favorisiniz.”Galibiyet bekliyorum”

2-Evinizdesiniz ve maç oranlarında az bir farkla öndesiniz veya geridesiniz. “Bu maçı kazanabilirsiniz”

3-Evinizdesiniz ve rakibiniz açık ara favori “ Şans Dile” veya “Baskı Yok”

4-Deplesmandasınız ve rakibiniz agır favori “Baskı yok”

5-Deplesmandasınız ve maç oranları birbirine yakın “Bu maçı kazanabilirsiniz”

6-Deplesmandasınız ve favorisiniz “Galibiyet istiyorum” veya “ Bu maçı kazanabilirsiniz”

Devre Arası konuşmaları

1-Evinizdesiniz ve maçta 1 farkla yeniyorsunuz.Bu sakın sizi yanıltmasın her an gol yiyebilirsiniz veya rakip takım ateşlenip size baskı kurabilir.”Performansınızı Düşürmeyin” veya “Cesaret“

Devre arasında bazı oyunculara kişisel talimatlar vermek zorundasınız.6 ve 6 puanın altında oynayanlara “Hayal Kırıklıgı” 6 ve üstüyle oynuyanlara “Memnunum”

2-Evinizdesiniz ve 2 veya daha fazla farkla öndesiniz. “Performansınızı düşürmeyin”

3-Evinizdesiniz ve 1 golle yeniliyorsunuz.Moralleri iyiyse “Hayal Kırıklıgı” moralleri kötüyse “Cesaret”. Performansı iyi olanlara fırça çekmeyin kişisel konuşmadan memnunum diyinki o oyuncunun performansı düşmesin.

4-Evinizdesiniz ve 2 veya daha fazla farkla yeniliyorsunuz. “ Hayal Kırıklıgı”

5-Evinizdesiniz ve maç berabere.Performansına göre puan vermeniz gerekiyor 6.5 üstüyse “Kazanabilirsiniz” altıysa “Hayal Kırıklıgı”

Deplesmanda da bu konuşmaların aynısını yapabilirsiniz.Çok farklı birşey yapmıyorsunuz.

Maç sonunda yapılacak konuşma

Maç Performansına göre konuşma yapmanız gerekiyor .Oyuncularınızın çogu 6.5 ve 8 aralıgında ise “Memnunum” 8 ve üzeriyse “Heyecan vericiydi”. Puanlarına göre kişisel konuşmalar vermeniz gerekiyor. 6 ve altında bir puan ise “Hayal Kırıklıgı” seçmelisiniz.Bu davranışınızla oyuncu yaptıgı hatayı kabullenebilir veya haksız bulabilir.Ancak bu olay performansına olumlu bir şekilde yansıyacaktır.

Bu konuşmalarla Fm09 ve Fm10 serilerinde çok maç çevirdim.Örn: Sampdoria-Sivasspor ilk yarı 3-0 yenik.İkinci yarı 4-3.Sivasspor-Kasımpaşa ilk yarı 3-0 yenik.İkinci yarı Kasımpaşa 5-4 yeniyor.

Football Manager 2011 Maç Görüntüleri

Türkiye Kupasını Alamaz Dedikleri Belediye,Trabzon'dan kupayı aldı.Hemde Bank Asya'da mücadele ederken.

Kasımpaşa 3-0 geriye düştügü Galatasaray karşısında 90+4'te attıgı golle 4-3 kazandı.

Takım Konuşmasının En Güçlü Kanıtı

Batistuta tarafından yapılan Taktik yarışmasında taktigim 10 puan topladı.Kasımpaşa'yı şampiyon yapan taktiğin Kayserispor'da böyle sonuçlanması herşeyi anlatıyor.

Galibiyetin Ucundan Döndügüm Real Madrid maçı takımım Kasımpaşa

Takım Rehberinden faydalanıp konuşmanın işe yaradıgına inananlar

Alıntı Ermee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu mu işe yaradı benim oyuncular mı aşka geldi bilmiyorum ama interi deplasmanda 3-2 ile geçtim takımım GALATASARAY :)
    Teşekkürler..
    Alıntı KeBaPeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten de işe yarıyor; Beşiktaş ile ilk yarıyı 7.bitirmiştim ama konuşmalara önem verdikten sonra tam 5 maç üst üste kazanarak 2.liğe yerleştim..

Ellerine sağlık, güzel rehber olmuş..
    Alıntı DeNiZ_1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tavsiyemdir.Turnuva maçında beni bu konuşmalar sayesinde mucizevi bi' şekilde eledi bu şahıs.
    Alıntı uti97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takım Konuşması + Dogru Taktik.. FM 2009'da Bursaspor'u bilirsiniz belki, ilk yıl 13. bile olamadılar benim kariyerlerimde.. Ben ilk yıl bu ikisini birleştirdim ve 6. oldum :) dahası; Beşiktaşı Ligde 2 maçta da yendim, Kupa Finalinde de Yendim ve Artık Benden Tırsıyorlar :) Paylaşım Güzel ve işe de Yarıyor..
    Alıntı timobaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim takımım Fenerbahçe tottenham a 2-0 1-0 yeniliyodum bende kapatıp tekrar aynı maçı yapıyodum 4 kere oynadım bu şekilde yenildim şuan 5.kez oynuyorum ya senin gösterdiklerin işe yaradı yada benim takım sürekli aynı maçı oynamakdan illahllah etti şuan dk 25 4-0 öndeyim :))
    Alıntı z_altinel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben benfika ile şampiyonlar ligi çeyrek filade ilk maçı deplasmanda 1 gol daha bulayım derken Real madrite 4-1 kaybettim. İkinci maç içerde 1 - 0 yenik durumdayım devre arası Yılmaz Vura hesabı bir fırca ve maç sonu 3-1 galibim. Hangi akla hizmet ilk maçın son 5 dk sında ne var ne yok saldırırsın. Ronaldoda 70 m top sürüp atar golü :(

Kensinlikle etkisi büyük. Emeğine sağlık.

Takım Konuşması + Dogru Taktik = Galibiyet

Mert Levent
    FmGraphics.net

İzinsiz HİÇBİR YERDE YAYINLANAMAZ!!!!!
    Konu L[4]mp[4]rd tarafından (09 Ağustos 2011 Saat 05.01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Fm11 ssleri
    crooked bunu beğendi.

Anahtar Oyuncu DeNiZ_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    17 Kasım 2007
    Nereden
    Ankara
    Arkadaşlar tavsiyemdir.Turnuva maçında beni bu konuşmalar sayesinde mucizevi bi' şekilde eledi bu şahıs.

Anahtar Oyuncu Ricardo Quaresma 7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    15 Şubat 2009
    Nereden
    İstanbul
    Önceden buna benzer bir rehber okumuştum, coğu tüyoyu önceden biliyordum. Sağol yararlı bilgi
    Gücüne güç katmaya geldik,
    Formanda ter olmaya geldik,
    Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ
    Barbaros meydanında dün gibi sevdan,
    Derin bir nefes çektik abbasağadan,
    Bir umudum sensin anlıyormusun,
    Hayat yaşanmıyor ki senle olmadan Beşiktaş seninle ölmeye geldik.. BEŞİKTAŞ

Yıldız Oyuncu QuesTa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Kasım 2009
    Nereden
    Pegasus Üst.
    Çok yararlı bilgiler.Küçük ama çok önemli ayrıntı bunlar.Her başarının arkasında çok küçük bir ayrıntı olduğuda gerçek
    Şükürler olsun ki Galatasaraylıyım . Başımız Dik , Alnımız Ak.

Gelecek Vaadeden AhmetİlkerBilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    19 Nisan 2010
    Nereden
    İstanbul/Bahçelievler
    Önemli ayrıntılar. Daha önceden kullanmazdım ama şimdi deneyip etkisini göreyim.

Gelecek Vaadeden BeyazKin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Kasım 2009
    Nereden
    Antalya
    önceden pek önem vermiyordum ama gerçekten işe yarıyor

Takım Oyuncusu Ermee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    27 Temmuz 2010
    Nereden
    Cyprus
    Bu mu işe yaradı benim oyuncular mı aşka geldi bilmiyorum ama interi deplasmanda 3-2 ile geçtim takımım GALATASARAY
    Teşekkürler..

Gelecek Vaadeden ilgaz_arda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    26 Ocak 2008
    İlginç bir konu deneyeyim bir

Gelecek Vaadeden KeBaPeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    23 Mayıs 2009
    Nereden
    İstanbul / Kadıköy
    Gerçekten de işe yarıyor; Beşiktaş ile ilk yarıyı 7.bitirmiştim ama konuşmalara önem verdikten sonra tam 5 maç üst üste kazanarak 2.liğe yerleştim..

Ellerine sağlık, güzel rehber olmuş..

Gelecek Vaadeden NalioS21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Katılış
    29 Temmuz 2010
    Nereden
    İzmir
    Teşekkürler Oyunu Etkiliyor Gerçekten..

Toplam 6 sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 2 konuk)

araba oyunları araba oyunları araba oyunları oyna araba oyunu bebek oyunları Dora Oyunları Dora Oyunları futbol oyunları Futbol Oyunları motor oyunları oyun oyna oyunlar oyunlar OYUN OYNA