tesekkurler arkadasim.
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Kariyer açtıktan sonra menajer fotoğrafı değiştirme (Resimli) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Kariyer açtıktan sonra profilinize ait fotoğrafınızı değiştirmenin yolu arkadaşlar buyrun: Oyunda ayarlar kısmından 'görüntü ve ses' ayarlarına giriyoruz. Kolay gelsin....
Kariyer açtıktan sonra profilinize ait fotoğrafınızı değiştirmenin yolu arkadaşlar buyrun:
Oyunda ayarlar kısmından 'görüntü ve ses' ayarlarına giriyoruz.
Kolay gelsin.
tesekkurler arkadasim.
dediklerinizi harfiyen yaptim da nedense olmadi![]()
C:\Documents and Settings\Caner\Мои документы\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\facepacks
facepacks dosyasi icerisindeki config'i not defteri olarak actim, dediginiz gibi kendi ID kodumu oraya ekledim ve daha sonra ID numarali fotoyu ekledim. Hatta fotonun jpeg formatini png olarak da degistirdim![]()
Ama nedense olmadi![]()
Aslinda ben oyuna fotografli basladim, ama daha sonra ne olduysa foto kayboldu.. Galiba save dosyasindan kaynaklaniyor.. Simdide ne yapsam eklenmiyor fotograf
Belki baska bir sebebi olabilir diye dusunuyorum..
Allah Allah bir sorun görünmüyor yaptığında.Aynen ben de zamanında fotoğraflı başlamıştım daha sonra kaybolmuştu fotoğraf bu sebepten dolayı böyle bir yol buldum ve hep uyguluyorum.
Bu arada adres yolunda ''pictures/players'' eksik duruyor bununla ilgisi olabilir.Ama oyuncuların fotoğrafları da burda ve oyunda gözüküyor diyorsan o ayrı.Tabi Cache'i silmeyi de unutma. ^^
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)