Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan İleri ve Geride Duran Top Kullanımı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Duran topların nasıl kullanılacağı üzerine tablo halinde bir rehber hazırladım. PDF ve DOC formatında iki dosyanın içinde tablolar mevcut. Defansif ...
Duran topların nasıl kullanılacağı üzerine tablo halinde bir rehber hazırladım.
PDF ve DOC formatında iki dosyanın içinde tablolar mevcut. Defansif ve Ofansif duran top kullanımı açıklanıyor.
İndirme
Tavsiye edilen:
2shared - download Duran Top Rehberi.rar
Alternatifler
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare Webhosting + Webspace
@Bundan böyle rehberler ve incelemeler bölümlerinde hide kullanılması yasaktır.
@2: Ekte komutların Türkçesi mevcuttur, ayrıca indiriniz.
Follow your own path and let the others talk.
DANTE
Eline sağlık Furkan, indiriyorum şimdi![]()
Facebook | Twitter
ÇEVİRİ TAMAMEN BİTMEDEN, YANİ %100 OLMADAN YAYINLANMAYACAKTIR. ÖN SÜRÜM VS. YAPILMAYACAKTIR. TEK SÜRÜM OLACAKTIR. (HATALI ÇEVİRİLER OLMASI DURUMUNDA 2. SÜRÜM ÇIKARTILABİLİR.)
ÇEVİRİNİN YÜZDE DURUMU, ÇEVİRMEN DOSYAYI E-POSTA ADRESİNE GÖNDERDİĞİ ANDA GÜNCELLENMEKTEDİR.NEDEN GÜNCELLENMİYOR SORULARININ ANLAMSIZ OLDUĞUNU BELİRTMEK GEREKİR.
YAMANIN YAYINLANMA TARİHİ, ÇEVİRİ ÇALIŞMASININ BİTECEĞİ GÜNDÜR. NET BİR BİTİŞ TARİHİ ASLA VERİLMEMEKTEDİR, FAKAT ÇEVİRİNİN GİDİŞATINDAN ÇIKARIMLAR YAPILABİLİR.
Teşekkürler Furkan.
CaNaVaR2o
Lord
Lima Lima
Teşekkürler Furkan.
Yararlı ve farklı bir rehber olduğundan eminim.
İndireceğim en kısa zamanda.
forumun herhangi bir alanıyla ilgili kafanıza takılan, sormak istediğiniz her şeyi, isteklerinizi, şikayet ve taleplerinizi özel mesajla iletebilirsiniz.
İletişim:
Buna ihtiyacım vardı. Harika oldu. Zaten rehber istek bölümüne belirtmiştim.Sağolasn.
İndirdim. Gerçekten çok hoş olmuş. En kısa zamanda deneyeceğim. Bir de komutlar Türkçe olsa daha iyi olurdu.
Ellerine Sağlık Furkanım![]()
Girls,girls,girls
Teşekkürler.
Türkçe'si daha iyioldu
Teşekkürler.
Şu an 1 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 1 konuk)