Saolasın GzL Anlatım...!![]()
Football Manager Bölümü Kategorisinde ve Oyun Rehberleri Forumunda Bulunan Online FM Oynama (Detaylı Anlatım) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> themangLeR Nickli Üyeden Alıntı Düzeltiyorum arkadaşım teşekkürler. onemli deil...
Saolasın GzL Anlatım...!![]()
gerçekten iyi bir rehber gökhan eline sağlık....
Devrimin amacını kavramış olanlar sürekli olarak onu koruma gücüne sahip olacaklardır.
M.Kemal Atatürk
Teşekkürler arkadaşlar.
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
eee konuyla fazla alakası yok ama ?? pes 'İ bana öğretebirimisin
forumumuzda sizi rahatsız eden, ya da başkasına rahatsızlık verebileceğini düşündüğünüz bir mesaj gördüğünüzde lütfen mesajın altında bulunan "moderatörlere bildir" butonundan mesajı bizlere ulaştırın.
abiler allah aşkına biri cevap versin online fm oynarken ben oyuna giriyorum arkadaşda giriyor ben gs o fb güzel güzel oynuyoruz.ama ben çıkıyorum sonra tekrar girince devam edebiliyorum ama arkadaş kalan kariyere devam edemiyor.Bir bilgisi olan abimiz,kardeşimiz varsa lütfen yarım etsin.
Çılgın Türkler
Ben çözdüm o olayı.Kurucu sensen ilk olarak sen oyuna giriyorsun.daha sonra arkadaşın ağ bağlantılarına giriyo ilk ıp yazdığı yere o ekranda ikinizin adları takımları yazan bir yer var mesela arkadaşın adı ali takımı fenerbahçe ise aynen şöyle yazacak Ali Fenerbahçe Bağlı değil arkadaşın bağlı değile tıklarsa hemen girer bizim arkadaşta görünmüyodu o bağlı değil yazısı baktım sonradan ne olduysa kendi kendine düzeldi ayarlar ağ bağlantılarından ikinizde run as serveri işaretleyin türkçesi sunucu olarak çalış demektir.daha sonra hamachi ve oyun sürümleriniz aynı olsun bir daha deneyin eğer ilk başta bizim başımıza gelen olay size olursa yani arkadaşın bağlı değil diye bi yazı yok derse oyununuzun sahteliğinden kaynaklanıyor olabilir.Yani Orjinal bi dvd alıverin artık fm 2010 a da bişi kalmadıondan ucuzladı oyunlar yada yapabiliyosan *****le oyunu onu da ben öncelerden denemiştim gerçekten yapması çok zor sen deiklerimi uygula olmazsa bilemiycem kardeşim..
Çılgın Türkler
Şu an 5 kişi bu konuyu görüntülemekte. (0 üye ve 5 konuk)